Kırmızı Oda 18. bölüm full izle! Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 18. bölüm full izle! Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 18. bölüm full izlemek için yayında. 1 Ocak 2021 tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda 18. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

Kırmızı Oda 18. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 1 Ocak gününde TV8 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda 18. son bölümü tek parça olarak Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırmızı Oda'nın 17. Bölümünde; Selvi (Sema Keçik); tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken;

Kırmızı Oda 18. Bölüm Full izle

Doktor Piraye onun için endişelenir. Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın), Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.

Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

KIRMIZI ODA 18. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.