Kış Tedbirleri Denizli Zirvesinde Görüşüldü

Kış Tedbirleri Denizli Zirvesinde Görüşüldü

Denizli kışın gelmesi ile beraber vatandaşların huzurlu seyahat etmeleri adına alınacak önlemler Kış Dönemi İl Trafik Güvenliği Toplantısı’nda görüşüldü.

A+A-

Denizli’de Kış Mevsimi süresince trafik güvenliğinin sağlanması, kazalara engel olunması, vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri, can ve mal güvenliğinin korunması ve trafik akışının kesintisiz bir şekilde devam ettirilmesi amacıyla yapılmış olan Kış Dönemi İl Trafik Güvenliği Toplantısı’ Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Polisevinde yapılan toplantıya; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir,  İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü görevlileri, Karayolları 27. Şube Şefi Sait Arıduman, ile diğer ilgili daire müdürleri katıldılar.

 

Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekip amirleri tarafından genel ve teknik bilgiler verildi.

Toplantıda aşağıdaki kararlar alındı:

Trafik Ekiplerince Alınacak Tedbirler (Polis ve Jandarma Trafik Ekipleri)






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.