Kızılay'da Bir Eksik Daha Tamamlandı

Kızılay'da Bir Eksik Daha Tamamlandı

Kızılay bünyesinde hizmet verecek seyyar mobil kan bağış aracı için Kazım Karaçetin adındaki bağışçı yaklaşık 220 bin TL  bağışta bulundu.

A+A-

Kazım Karaçetin adındaki bağışçının Kızılay’a bağışlamış olduğu bedelle alınan iç donanımı Kızılay Genel Merkezince yaptırılan seyyar mobil kan bağış aracı tamamlandı. Kısa bir zaman sonra hizmete girecek aracı evvela Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla tanıttı. Bir düğmeyle açılıp kapanan, aynı anda 4 kişinin kan bağışlayabileceği, içerisinde kliması, doktor görüşme odası, ikram yeri, ısınma ihtiyacını karşılayacak araç, ortalama 220 bin TL bağış bedeli karşılığında tamamlandı. Kızılay Denizli Şube Başkanlığı, bununla beraber yapımı süren ikram aracıyla ikisini hizmete sokmak için gün sayıyor.

DENİZLİ VE BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIM

Denizli ve bölgenin mühim bir ihtiyacını karşılayacak seyyar mobil kan bağış aracının hayata geçmesinde Kazım Karaçetin adındaki bağışçının çok önemli fedakarlığının olduğunu belirten Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, kendilerinin şartlı bağış adı altında bağış kabul ettiklerini, Bağışçının istediği yönde de o bağışını gerçekleştirdiklerini, bağışçının, kendilerine geldiğinde bağışlayacağı paranın değişik bir amaç için kullanılmasını kendilerinde talep ettiğini, kendilerinin de Denizli ve bölgenin böyle bir araca ihtiyacı olduğunu anlatınca hiç düşünmeksizin bağışını bu yönde gerçekleştirdiğini, kendilerinin de aracı aldığını, genel merkezde içi donanımının tamamlandığını, Denizli ve bölge için mühim bir kazanım olduğunu belirtti ve Allah Kazım Karaçetin isimli bağışçımızın hayrını kabul etsin, dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.