Kızılcabölük tarih yazıyor

Kızılcabölük tarih yazıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Düzcespor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerek puanının yanı sıra attığı ve yedi gol sayısı eşit olan Tire 1922'den alfabetik sıra avantajıyla liderlik koltuğunu devralan Kızılcabölükspor, tarihinin en parlak dönemini ya

A+A-

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Düzcespor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerek puanının yanı sıra attığı ve yedi gol sayısı eşit olan Tire 1922'den alfabetik sıra avantajıyla liderlik koltuğunu devralan Kızılcabölükspor, tarihinin en parlak dönemini yaşıyor. Denizli'de Tavas ilçesinin mahalle takımı olan sarı-kırmızı ekip, üç sezondur yer aldığı 3. Lig'de altın çağını geçiriyor. 2. Lig'e adım adım ilerleyen Kızılcabölükspor, yönetim ve teknik heyetteki istikrarı ile başarıyı yakaladı. 

 Denizli temsilcisi 2012-2013'te Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ederken göreve gelen Başkan Osman Duran ile yönetimi, Teknik Direktör Hasan Şermet ve yardımcılarıyla çıktığı yolda teknik ekipte değişiklik yapmadı. Hasan Şermet, Kızılcabölükspor'un şu anda 1. Grup'ta şampiyonluğun en güçlü iki adayından biri olduğunu belirterek, "Maç fazlası ve alfabetik sırayla da olsa lideriz. Tarihimizin en parlak dönemini yaşıyoruz. Bunu da istikrara borçluyuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.