Kızlarımıza Hak Ettiği Geleceği Vereceğiz

Kızlarımıza Hak Ettiği Geleceği Vereceğiz

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce Dünya Kız Çocukları Günü ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

A+A-

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce Dünya Kız Çocukları Günü ile ilgili yayınladığı basın açıklamasın da "Araplardan kalma kokuşmuş cahiliye adetlerinin, günümüz Türkiye’sine 'din kisvesiyle' dayatılması ile ne yazık ki gelinen nokta hiç iç açıcı değildir. Yanlızca bir gün değil her gün kızlarımızın huzur ve güvenle yaşayacağı bir Türkiye için mücadele edecegiz'' dedi.

Bir Kız Babası Olarak

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce yaptığı yazılı açıklamada "Geçtiğimiz gün, “Dünya Kız Çocukları Günü” idi.

Dünyamıza renk katan canımız, kanımız, biricik evlatlarımızı kız-erkek diye ayırmadan sevip, kucaklıyoruz. Lakin kız çocuklarımızın yeri bizlerde hep daha farklı olmuştur ve olmalıdır. Kadim Türk tarihi boyunca saygıya mazhar olmuş kızlarımız; maalesef günümüzde ötelenmektedir. Araplardan kalma kokuşmuş cahiliye adetlerinin, günümüz Türkiye’sine “din kisvesiyle” dayatılması ile ne yazık ki gelinen nokta hiç iç açıcı değildir.

Son yıllarda artan kadın cinayetleri, küçücük yaşta gelin edilen kız çocukları… mevcut iktidarın bu konuda hiçbir önlem almayıp, kız çocuklarımızın itibarını yerle yeksan ettiğinin en açık kanıtıdır. Toplumun en temel yapı taşı olan aile kurumunun da siyasal kültürümüz gibi mevcut iktidar tarafından dejenere edildiği görülmektedir" dedi.

Genel Başkanı kadın olan bir siyasi oluşumun mensubu, bir ilçe başkanı olmanın ötesinde, bir kız babası olarak, kızlarımıza hak ettikleri değeri vereceklerine söz veren Başkan Gökce "Yalnızca yılda bir gün değil, her gün kızlarımızın, evlatlarımızın günü olduğunun bilinci ile; onlara huzurla, güvenle yaşayabilecekleri bir Türkiye’yi inşa etmeye geliyoruz !

İYİ’lik güneşi Türkiye’nin üzerine doğacak ve hepimizi aydınlatacaktır" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.