Kocabaş Mahallesine Modern Pazar Yeri

Kocabaş Mahallesine Modern Pazar Yeri

Kocabaş Mahallesine Modern Pazar Yeri

A+A-

Honaz Belediyesi tarafından ilçenin Kocabaş Mahallesinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor.

Honaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kapalı pazar yeri olarak kullanılacak olan alanın inşaatına başlandığı ve mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağı müjdesi verildi. Honaz’da halk pazarlarının artık sokak aralarında değil kapalı pazar yerinde kurulacağını söyleyen Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Sokaklar bundan böyle rahat bir nefes alacak ayrıca kapalı pazar yerinin hizmete girmesiyle vatandaşın ve pazarcı esnafının rahat bir ortamda alış veriş yapması sağlanacak” dedi.

Kapalı pazar yeri projesinin özellikle Kocabaş Mahallesinde yaşayan vatandaşlar için önemli bir hizmet olacağını ifade eden Başkan Devecioğlu, kapalı pazar yeri işlevinin dışında çocukların ve gençlerimizin spor yapıp vakit geçirebileceği bir mekân olarak da hizmet vereceğini belirtti. Belediye olarak bu tür hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Devecioğlu “Honaz Belediyesi Kocabaş Kapalı Pazar Yeri, 5.500 metrekare kapalı alana sahip olacak. Ayrıca çocuk oyun alanları, sportif faaliyet alanı ve kamelyalar da kapalı pazar yerimize ayrı bir işlev kazandıracak. Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın en rahat şekilde alışverişlerini yapabileceği şekilde projelendirdik. Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bundan sonra daha güçlü bir Honaz Belediyesi ve bu doğrultuda daha güçlü bir hizmet atağı olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kapalı pazar yeri Honazımıza, Kocabaşımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan açıklamalarda şu an kapalı pazar yeri inşaatının temel ve zemin betonlarının atıldığı ve çatı montajına başlanacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.