Kocaçukur Halkla Buluştu

Kocaçukur Halkla Buluştu

Pamukkale Belediyesi’nin himayesine geçmiş olan, halk arasında Naturel Park diye de bilinen Kocaçukur, Pamukkale Belediyesi’yle hayata döndü.

A+A-

Geçen senenin Aralık Ayı’nda Denizli Halkı’na müjde verip Kocaçukur’un Pamukkale Belediyesi’yle hayat bulacağını dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sözünü verdiği sözü tuttu ve senelerdir halktan kopuk olan Kocaçukur’u halk ile bir araya getirdi. Başkan Gürlesin, yaz boyunca  bilhassa halkın ve Pamukkale traventerlerine gelmiş olan turistlerin eşsiz güzelliği, sakinliğiyle tertemiz Denizli’ye yakışır bir mekanda dinlenme, sohbet etme fırsatı bulduklarını, yaz boyunca hafta sonlarında akşamları canlı müzik keyfini yaşayan misafirlerin Kurban Bayramından önce hizmete giren yüzme havuzunda da yazın sıcak günlerinin tadını çıkardıklarını dile getirdi.

UZUN UĞRAŞLAR SONUÇ VERDİ

Denizli ve Pamukkale İlçesi ile ismi özdeşleşmiş olan, yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın da en önemli turizm bölgelerinden olan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Pamukkale Travertenleri’nin hemen altındaki Kocaçukur, manzarası ve temiz havasıyla bölge turizmine destek olan öğelerden bir tanesi konumunda. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzre ve diğer resmi kurumlarda Pamukkale Travertenlerinin yerel yönetime devredilmesi ile alakalı ciddi mücadele verilmişti. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mücadelenin sonuç verdiğini dile getirerek, 2017 Aralık Ayı Belediye Meclisi’nde tüm Denizli iline ve ilçeye Pamukkale’nin turizmine olumlu katkı sağlayacak olan gelişmenin müjdesini vermişti. Kocaçukur’un bundan sonra Pamukkale Belediyesi’nin himayesinde olduğunu ilan etmişti.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.