Konkordato İlan Etmişti

Konkordato İlan Etmişti

Denizli ilinde inşaat malzemeleri satışıyla fabrika inşaatları yapan Arden Metal’in konkordato süresinin bitmesi ile iflas etti.

A+A-

Denizli’de bilhassa fabrika inşaatlarıyla bu inşaatlarda kullanılan panellerin satışı ve montajı ile alakalı Denizli’nin önde gelen isimlerden olan Arden Metal iflas ettiğini açıkladı.

Süre Doldu

Alınana haberlere göre Ankara Bulvarı üstünde faaliyet gösteren Arden Metal Yapı Elemanları, İzalasyon, İnşaat, Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, mahkemeye başvurup Mayıs ayında konkordato talep etmişti. Mahkemede firmaya 3 ay geçici mühlet ile bu hakkı tanımış ardından da 3 kişilik komiser heyeti atayıp firmayı inceleme altında tutmuştu. Ama firma bu sürece daha fazla dayanamadı. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi, firmaya verilen geçici mühlet kararının kaldırılarak, yeni konkordato talebini kabul etmeyerek firmanın iflasına karar verdi.

Arden Metal'in Akhan mahallesinde çok büyük bir satış ofisi ve deposu, Hacıeyüplü mahallesinde de 2 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 4 bin metrekarelik üretim tesisi vardı.

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.