Kontrolü Kaybedip Duvara Girdi

Kontrolü Kaybedip Duvara Girdi

Denizli ilinin Bozkurt ilçesinde mezarlığın duvarına çarpmış olan otomobilde bulunan aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

A+A-

Bir Kişi Öldü

Kazanın, bugün saat 10.00 sularında, Bozkurt ilçesinin giriş bölgesinde gerçekleştiği ifade edildi. Alınan bilgilere göre Afyonkarahisar ilinden Denizli yönüne giden 38 yaşındaki Mehmet Karaefe yönetimindeki 43 LG 848 plakalı araç, sürücünün kontrolünden çıkarak ilçe girişindeki mezarlığın duvarına girdi. Hurdaya dönmüş olan araçta sıkışmış olan 5 kişiden 42 yaşındaki Gülbade Çetin hayatını kaybetti, sürücü Mehmet Karaefe, eşi 35 yaşındaki Sevgi Karaefe, annesi 68 yaşındaki Emine Karaefeve yeğeni 17 yaşındaki Havva Çetin ise kazayı  yaralı bir şekilde atlattılar.

Sağlık Durumları İyi

Olay yerine çağrılmış olan sağlık ekipleri hemen ilk müdahaleyi yaptılar. Yaralılar daha öncesinde olay yerine sevk edilmiş olan itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldılar. Daha sonra ise  olay yerinde hazır bekleyen ambulanslar ile çevre hastanelere sevk edildiler. Edinilen bilgilere göre Yaralıların sağlık durumlarını iyi.

Kaza sonucunda yaşamını yitiren Gülbade Çetin'in cansız bedeni ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis ekiplerinin feci kaza ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.