Koton Sonbahar Kış İndirimleri Başladı

Koton Sonbahar Kış İndirimleri Başladı

Koton indirim kodu, sonbahar kış fırsatları kampanyası ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu.

A+A-

Koton indirim kodu, sonbahar kış fırsatları kampanyası ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yaz aylarının sona ermesiyle beraber sezon sonu indirimleri ve sonbahar kış kampanyaları, kotonun mobil uygulamasına özel olarak 100 TL ve üzerinde herhangi bir alışverişte kargo bedava avantajı sunuyor. Bunun yanı sıra seçili pek çok üründe %70’e varan indirim fırsatları ve sepette de %20 indirim alışveriş severleri beliyor.

Kadın, çocuk, erkek, bebek ve fırsat kategorilerinde yüzlerce ürünü bünyesinde barındırmakta olan Koton mağazaları ve Koton online alışveriş sitesi, Koton aktif indirim kodu sunarak müşterilerinin alışverişlerini daha keyifli bir hale getirmek için çabalıyor. Müşterilerinin mümkün olan en kolay şekilde alışverişlerini gerçekleştirebilmeleri için çalışan Koton, 200 TL ve üzerindeki alışverişlerde kargo ücreti talep etmiyor.

Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Koton’un sunduğu cazip fırsatların en başında yer alan kampanya elbette Koton indirim kuponu. Belirli alışveriş tutarlarına göre çeşitli indirimler sunmakta olan Koton’un bu kuponları, sınırlı sayıda tüketicilere sunuluyor ve büyük bir talep gördüğünden dolayı da hemen tükeniyor. Sizler de düzenli olarak kuponburada.com internet sitesini takip edin ve indirim fırsatlarını anında yakalama şansını kaçırmayın.

Koton Mobil Uygulamasından Sipariş

Aslında Koton web sitesinin kullanımı oldukça kolaydır ancak site üzerinden değil de mobil uygulama üzerinden sipariş vermek isteyen tüketiciler için Koton’un AppStore ve Google Play platformları üzerinden indirilen mobil uygulaması da mevcut durumda. İnternet bağlantısı olan her yerden rahatlıkla cep telefonları ile sipariş verebilmelerini sağlayan bu uygulama pek çok alışveriş sever tarafından tercih ediliyor.

Ayrıca kayıt formu doldurulduğu zaman üyelerin mail adreslerine düzenli olarak Koton’un en yeni indirimleri ve kampanyaları da iletiliyor.

Koton’un En Popüler İndirim Kodları ve Kampanyaları

  • 30 TL’lik Koton İndirim Kodu
  • Koton Çocuk Tişörtleri en fazla 19,99TL
  • 25 TL’lik Koton İndirim Kodu
  • Koton.com internet adresine özel olarak %50’ye Varan İndirim fırsatları

Koton Black Friday İndirimlerini Kaçırmayın

Modern bir çizgiye sahip olan ve moda dünyasında bir fark koymayı başaran Koton markası, her kategoride pek çok şık ve kaliteli ürünü ile gündeme gelmeyi başarıyor. Elbiselerden kazaklara, pantolonlardan eteklere, kabanlardan mayo ve iç çamaşırlarına, çantalardan ayakkabılara pek çok kategoride ürün sunmakta olan Koton, aynı zamanda Black Friday günlerinde de göz dolduran indirim fırsatları sunmayı ihmal etmiyor. Black Friday indirim günlerinde Koton’un birbirinden harika kampanyalarından faydalanmak için takipte kalın.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.