KPSS'ye Girecek Adayların Beklediği Haber Geldi

KPSS'ye Girecek Adayların Beklediği Haber Geldi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 2020-KPSS Ön Lisans giriş belgeleri, sınava girecekler için erişime açıldı.

A+A-

Yapılan açıklamaya göre, adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgelerine bugün itibariyle ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabilecekler.

AA'da yer alan habere göre ÖSYM, internet sitesinden yaptığı açıklamayla, 2020-KPSS Ön Lisans sınavına girecek olan  adayların sınava giriş belgeleri adayların erişimine açıldı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, "25 Ekim 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-Kamu Personel Seçme Sınavı Ön Lisans (2020-KPSS Ön Lisans) sınavına katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 14 Ekim 2020 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir." denildi. 

ÖSYM’DEN KPSS ÖN LİSANS İÇİN SAAT UYARISI

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre; 25 Ekim 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-KPSS Ön Lisans Sınavı için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. KKTC'de ise 25.10.2020 tarihinde yaz saati uygulaması sona erecek olup Lefkoşa'da sınava girecek adaylar, saat 09.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.