Kripto Para Pazarının Öncü Borsalarından Mamoru Türkiye’de

Kripto Para Pazarının Öncü Borsalarından Mamoru Türkiye’de

Kripto para ekosisteminde küresel borsaların Türkiye’ye ilgisi sürüyor.

A+A-

Milyonlarca yatırımcının yer aldığı Türk kripto para piyasasında mamoru.com.tr borsası, faaliyetlerine başlayan son borsa oldu. BTC, ETH ve Ada’nın yanı sıra birçok coin’de sıfır komisyonla işlem imkanı sunan Mamoru, dünyada 10’un üzerinde noktada yer alan finansal varlık yönetim şirketi. ABD’nin yanı sıra, Kanada ve Brezilya gibi ülkelerde de lisans sürecinde olan borsa, blokzinciri ve varlık yönetiminde uzmanlaşmış bir yapı. 2020 yılında kurulduktan sonra 100 milyon doların üzerinde varlığı yöneten ve geçtiğimiz yıl içinde kripto para borsasını hayata geçiren Mamoru Digital, ‘kriptoya en kolay erişim’ sloganı ile yola çıktı.

Tüm Yatırımlar Güvence Altında

Kripto para borsası dendiğinde en önemli konular içinde güvenilir bir yapı geliyor. Bireysel ve kurumsal yatırımcıların önemli tasarruflarını değerlendirdiği platformlar hem para yatırma ve para çekme sürecinde, hem de diğer noktalarda güvenli altyapı sunmalı. Mamoru Digital, özel ve genel blokzinciri çözümlerinde, kurumsal şirketler için entegrasyonlar geliştiren bir şirket. Mamoru bu yönüyle, kripto para ekosisteminin güvenlik cephesine hakim bir borsa. Dağıtık mimari altyapısı ile DDOS saldırılarına karşı korunan bir yapı sunan borsa, yüksek şifreleme standartları ile tüm yatırımları koruyor. Güçlü teknik altyapının bir diğer avantajı da, piyasanın sert hareketleri olduğu dönemde en ufak bir sorun yaşatmaması. Sorunsuz bir kripto para yatırımı için gerekli olan güven, hız ve çok yönlülüğü sunan borsa, Türk yatırımcıların dikkatini çekecek özelliklerle geliyor.

Geniş Kripto Para Alternatifleri

TL fiyat çiftleri üzerinden kripto para satın almanın mümkün olduğu borsa, hesap cüzdan adresi üzerinden borsalar ve cüzdanlar arasında kolay bir şekilde kripto para transferine olanak tanıyor. Kripto paralarda yatırım yaparken, teknik analizin en önemli kaynağı olan anlık fiyat grafiklerine erişim şansı sunan Mamoru’da Bitcoin (BTC) dışında Ethereum, Litecoin, Cardano (Ada coin), Polkadot, Dogecoin ve EOS gibi seçenekler bulunuyor. Spot işlem piyasasında alım satımların hızlı bir şekilde yapılabildiği borsada, isteyen yatırımcı Türk lirası üzerinden alım yapabilirken, isteyenler USDT ya da USDC gibi sabit coin çiftlerinde de yatırım yapabiliyor. Yeni kripto paraların zaman içinde eklendiği Mamoru, en hızlı ve güvenli borsa deneyimini sunuyor. Günlük çekim limitleri oldukça esnek olan Mamoru’da günde 2 milyon TL itibari para ve 100 Bitcoin kripto para çekim limiti mevcut.

 

Web platformu üzerinde gelişmiş bir kripto para alım satım ortamı sağlayan borsa, akıllı telefon kullanıcıları için mobil üzerinden de avantaj sunuyor. iPhone ve Android uygulaması ile her an her yerden Bitcoin ve altcoin işlemlerine olanak tanıyan borsanın uygulamasına, Google Play ve App Store bağlantıları üzerinden erişilebilir.

 

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.