Küçük Arda'nın Talihsiz Sünneti

Küçük Arda'nın Talihsiz Sünneti

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde çok ilginç bir olay yaşandı. Küçük Arda kendi sünnet düğününe katılamıyordu.

A+A-

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde, 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi Arda Akyol, velayetini elinde bulunduran annesinin hafta sonları görebilme izni olan babasına teslim etmemesi sebebi ile dedesinin kendisi için düzenlediği sünnet düğününe katılamadı. Arda'nın sünnet kıyafetleri ayaklı askıya asıldı. Baba 37 yaşındaki İsmet Akyol'un şikayeti ile jandarmaların kendisine ulaşıp, düğüne getirdikleri Arda, kıyafetlerini giyerek, babası ile karşılıklı oynadı.

Irlıganlı Mahallesi'nde ikamet eden pazarlamacı İsmet Akyol ile butik işleten 35 yaşındaki A.Ö. , iki sene evvel geçimsizlik sebebi ile boşandı. Çiftin 12 yaşında olan çocukları Arda Akyol'un velayeti mahkeme heyetince annesi Arzu Örsel'e verildi. Mahkeme, baba İsmet Akyol'a da oğlu ile her ayın 1. ve 3. hafta sonları cumartesi sabahından pazar akşamına kadar birlikte olma hakkını verdi. İsmet Akyol'un babası Yaşar Akyol, dün Irlıganlı Mahallesi'nde torunu Arda için sünnet töreni organize etti. 6 ay evvel başlayan düğün hazırlıkları çerçevesinde tüm yakınlarına davetiyeler dağıtıldı, Arda'nın giyeceği sünnet kıyafetleri de alındı.

Düğün günü oğlu Arda Akyol'u almak için boşanmış olduğu eşinin evine giden baba İsmet Akyol, çaldığı kapının açılmaması ile boşandığı eşi A.Ö.'yü cep telefonu ile aradı. Telefon da kapalı olunca baba İsmet Akyol, jandarmaya gitti. Sünnet düğününün yapılacağı yere jandarma ekipleri sevk edildi.

ÖZÜR DİLEDİ

Mahkeme kararı ile düğün günü oğlu ile beraber olma kararı olan ama eski eşinin oğlunu kaçırdığını öne süren baba İsmet Akyol, eski eşini şikayet etti. Babanın şikayeti ile Arda, aranmaya başlandı. Evin önünde yapılan düğün merasiminde Arda olmayınca, sünnet kıyafeti ayaklı bir askıya asıldı. Düğünde davetliler Arda'yı göremediler ve şoke oldular. Baba İsmet Akyol ve dede Yaşar Akyol davetlilere özürlerini iletti. Davetliler, takı merasiminde sünnet çocuğu olmayınca ellerindeki para ve altınları kutuya attı.

Dede Yaşar Akyol, düğün alanına şu ifadeleri içeren bir afiş astı: 'Torunum Arda'nın en mutlu gününde sünnet merasiminden annesi tarafından kaçırılmıştır. Tüm davetlilerden özür dilerim'.



GÜZEL HABER

Baba İsmet Sünnet düğünü bitmek üzereyken jandarmadan mutlu bir haber alındı. Jandarma ekipleri, Arda'yı annesinden alarak, düğüne getirdiler. Sünnet kıyafetini giyen Arda, koltuğuna oturarak, pozunu verdi. Daha sonra da babası ile beraber karşılıklı oynadılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.