Küçük Gamze bir yardım eli bekliyor

Küçük Gamze bir yardım eli bekliyor

Denizli'de vücudunda şişlik nedeniyle hastaneye kaldırılan ve muayene sonrası Primer pulmoner hastalığı teşhisi konulan 6 yaşındaki Gamze Yıldırım uzun süre kaldığı yoğun bakımdan çıktı. Yıldırım kalp ve akciğer nakli bekliyor.

A+A-

1 Yıldır Pamukkale Üniversite Hastanesinde Yoğun bakım ünetesinde tedavi gören, Gamze Yıldırım ilk önce vücudunda oluşun şişlikler nedeniyle Denizli Devlet hastanesine kaldırılmış oradan da Pamukkale Üniversitesi hastanesine sevk edilmişti. Pamukkale Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne kaldırılan küçük Gamze, burada yapılan muayyenin ardından Primer pulmoner hastalığı (Akçiğer yüksek tansiyonu) teşhisi konuldu. 1 seneden bu yana daPamukkale Üniversitesi hastanesinde tedavi gören Gamze, Uzun süre yoğun bakımda tutulan Gamze Yıldırım normal odaya geçti. Ne yazikki gereken kalp ve akciğer bulunmazsa hayatını kaybedecek.

Gamze’nin bakımını üstlenen dayısı İbrahim Ekinci ve yengesi Ümmühan Ekinci büyük mutluluk yaşadı. Dayı Ekinci, “Büyük morel oldu. Gamze için emek verenlerden Gönül verenlerden maddi ve manevi katkı bulunanlardan Allah razı olsun. Gamze yoğun bakımdan çıktı. 

Gamze'nin resmi evrak gerekli işlemleri için girişimlerde bulunuldu geriye dönük ve ileriye bağlı olarak yaşadığı sürece Gamze ve bizlerin yanında olma açısından herkese bir kez daha Allah razı olsun diyorum. Gamze için ziyarette bulunan, bizim için seferber olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

1 yıldır tedavisi süren minik Gamze yoğun bakımdan çıktı, ama gerekli olan Akciğer ve Kalp nakli yapılmazsa hayatını kaybedecek. Tedavi süresinde yapılan masrafların ağır olduğu ve manevi desteğe ihtiyacı olan Gamze onu hasta yatağında ziyaret etmelerini ve moral vermelerini bekliyor.

Hastalığın iyileşmesi için gereken kalp ve akciğer nakli gerekiyor, Türkiye’de gerekli birimlerle irtibata geçildi. Nakil için Gamze Yıldırım sıraya girdi. Uygun doner bulunursa tedavisi uygulanacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.