Kupa Sevincini Başkanla Paylaştılar

Kupa Sevincini Başkanla Paylaştılar

9 Hafta devam eden ve nefesleri kesen mücadeleler sonunda Süper Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren Çamelispor şampiyonluk kupasına sahip oldu.

A+A-

2017 - 2018 Futbol Sezonunda 9 Haftalık bir sürede devam eden Denizli 1. Amatör Küme Play-off karşılaşmaları neticesinde zafere ulaşan ve Süper Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren Çamelispor şampiyonluk kupasını kucakladı. Çamelispor Yönetimi kupayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a getirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yönetim ile beraber bu coşkuya ortak oldu.

Sezon başından bu yana Çamelispor’a maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkan Arslan ‘a şampiyonluğundan ötürü mutlu olduğunu ve Çamelispor’un gelecek sezonlarda daha iyi yerlerde olması için çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.  Çamelispor Yönetimi Çamelispor’a her daim destek olmasından ötürü Başkan Arslan’a teşekkürlerini sundular.

"EMEK VARSA BAŞARI VAR"

Ziyaretten memnun olduğunu belirten ve tüm takımı ve yönetimi başarılarından ötürü tebrik eden Arslan, Kupanın bu makama çok yakıştığını belirtti.  Tüm spor alanlarına gerekli olan ilgi ve desteği olanaklar dahilinde sunmak için gayret harcadığını dile getirerek, şampiyonada güzel maçlar ortaya koyan sporcuları tebrik ettiğini,  sonuçlar ile alakalı kendilerini devamlı bilgilendirdiklerini ve kendilerine heyecanlı dakikalar yaşattıklarını, bu kupanın ilçeye gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu, sporcuları tekrar tekrar kutladığını ifade etti ve Çamelispor’u daha üst liglerde, futbolcuları da profesyonel kulüplerde görmenin kendilerine gurur verdiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.