Kuveyt Türk İnternet Şubesi ile Zamandan Tasarruf Edin

Kuveyt Türk İnternet Şubesi ile Zamandan Tasarruf Edin

Hızlı hayata uyum sağlamak, yapılması gereken işleri 24 saate sığdırmaya çalışmak derken, har saniyemizin önemi, daha da artıyor.

A+A-

Bu nedenle günümüzü organize etmeye, işlerimizi tamamlama süremizi minimuma indirmeye çalışıyoruz. Bize vakit kaybettirecek her işi en kısa sürede nasıl hâlledebileceğimizin; zamanı nasıl daha iyi kullanabileceğimizin yollarını arıyoruz.

Gün içinde küçük görünen; ama bize vakit kaybettiren işlerin başında fatura ödemeleri geliyor. Fatura ödemeleri, 5 dakikada hâlledilebilecek bir iş gibi görünürken, ödeme yapılacak yere gitmek, sıra alarak beklemek, bu işi eziyet hâline getiriyor. Üstelik, yaşanan zaman kaybı da cabası oluyor. Neyse ki artık mobil bankacılık ve İnternet bankacılığı sayesinde bu işlemleri tek tıkla gerçekleştirme şansımız bulunuyor. Örneğin, Kuveyt Türk İnternet şubesinden faturalarınızı ödeyebilir; zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz.

Kuveyt Türk Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı ile Hangi Faturaları Ödeyebilirsiniz?

Telefon faturalarınızı, İnternet faturalarınızı, su faturalarınızı, doğal gaz faturalarınızı, elektrik faturalarınızı ve cep telefonu faturalarınızı, Kuveyt Türk İnternet şubesinden kolayca ödeyebilirsiniz.

Kuveyttürk internet şubesinde sunulan hizmetler, bunlarla da sınırlı değil. Dilerseniz Kuveyt Türk İnternet şubesi üzerinden kendinize hesap açabilir; Kuveyt Türk müşterisi olabilirsiniz.

Bugünlerde en sık tercih edilen yatırım türlerinden biri, altın bankacılığıdır. Kuveyt Türk altın hesapları; "altın cari hesapları", "altına altın katılma hesabı", "altın birikim hesabı", "ziynet altın katılma hesabı" ve "birikimli altın katılma hesabı" olarak farklı türlerde hizmet vermektedir. Ayrıca, Kuveyt Türk, “Altın Günleri” gibi özel teşvikler sayesinde birikimlerin ekonomiye kazandırılmasına ve kâr getirmesine de yardımcı olmaktadır. Siz de Kuveyt Türk İnternet sitesine girerek altın bankacılığı hakkında detaylı bilgi alabilir; altın bankacılığının avantajlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Kuveyt Türk İnternet şubesinden yapabileceğiniz işlemler arasında sigorta hizmeti almak da var. Dilerseniz "elementer sigortalar" kategorisine giren Kasko, DASK, Seyahat Sağlık Sigortası, Konut Sigortası, Zorunlu Trafik Sigortası gibi sigortaların yanı sıra Hayat Sigortası kategorisine giren Ferdi Kaza Sigortası, Kritik Hastalıklar Sigortası, Eğitim Güvence Sigortası, Kredili Hayat Sigortası ve Krediye Bağlı Ferdi Kaza Sigortası hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Daha sonra yine web sitesi üzerinden size en yakın Kuveyt Türk şubesini tespit ederek ziyaret edebilirsiniz.

Kuveyttürk İnternet Şubesinden Başka Hangi İşlemleri Yapabilirsiniz?

Yatırım ve katılma hesabı açma ya da kapama gibi işlemler, para transferleri, faturalar, kira ve bağış gibi ödemeler, döviz ve kıymetli maden işlemleri, kullanılan Kuveyt Türk kartları ile ilgili detayları görüntüleme, borç ödeme, finansman izleme, KKB sorgulama, çek-senet izleme, yeni çek karnesi başvurusu, sigorta poliçesi izleme, bireysel emeklilik sistemi bilgi görüntüleme de Kuveyt Türk İnternet şubesinden yapabileceğiniz işlemlerden bazılarıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.