Kuzey Yıldızı 45. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 45. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 45. bölüm full izle için araştırmalar devam ederken Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı 45. son bölüm tek parça halinde 26 Aralık tarihinde Puhu TV’de.

A+A-

Kuzey Yıldızı 45. bölüm izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı 45. son bölüm 26 Aralık Cumartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde Kuzey Yıldızı 45. bölüm tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebiliyor.

KUZEY YILDIZI 45. BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Gökçe’nin son durumu iki ailenin de gündeminde geniş yer bulmuştur. Sergilediği inatla tam bir Mollaoğlu olduğunu ispatlayan Gökçe, iyileşmek adına da böyle gayretli olmak için ailelerden destek ister.

Kuzey Yıldızı 45. bölüm

Kızının hastalığı sonrasında büyük bir sarsıntı geçiren Kuzey, yeni hayatından da vazgeçmemiştir. Yıldız ile kurduğu yeni hayatı şekillenmeye başlayan Kuzey, hayallerini yavaş yavaş gerçeğe dönüştürmek üzeredir. Yıldız bu yaşananlar karşısında şaşkına dönerken her şeyin mükemmel olması için uğraşmaktadır.

En başta Kuzey olmak üzere herkes bu hayalin gerçekleşmesi adına adım atmaktadır. Her şey en ince detayına kadar ilmik ilmik işlenmektedir. Şimdi herkesin aklında tek soru ise bu aşkın sonunun ne olacağıdır. 

KUZEY YILDIZI 45. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.