Kuzey Yıldızı 56. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 56. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 56. bölüm full izle! 20 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı 56. bölüm tek parça halinde puhutv platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Kuzey Yıldızı 56. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Celil Nalçakan’ın oynadığı Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı 56. bölümü ile 20 Mart akşamında puhutv platformunda yayınlanacak.

Yeni bir hayata başlamak için adım atan Kuzey, şimdi ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Sevenlerinin elinden dua etmekten başka hiçbir şey gelmez. Yıldız’ın acısı ise herkesten daha büyüktür. Hem yirmi yıldır yolunu gözlediği aşkı ellerinden kaymak üzeredir, hem de buna kendisinin sebep olduğunu düşünmektedir. 

Elinden gelse, eski hayatlarına kaldıkları yerden devam edecek, onu başka bir iş için zorlamayacaktır ama artık herşey kaderin elindedir. Yıldız’ın da buna razı olmaktan başka şansı yoktur. Yalnızca Kuzey için parlayan Yıldız, bir yıl bile sürmeyen vuslatı mı beklemiştir bunca yıl?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.