Kuzgun 10. Bölüm 17 Nisan full tek parça izle Puhu TV

Kuzgun 10. Bölüm 17 Nisan full tek parça izle Puhu TV

Kuzgun 10. bölüm ile Star TV ekranlarında. Kuzgun 10. bölüm full tek parça izle linki Puhu TV'de. Kuzgun 10. son bölüm Star TV'de başlandığında canlı takip ederek, 17 Nisan 2019 dizi bitiminde full hd tek parça halinde izleyebilirsiniz.

A+A-

Kuzgun 10. bölüm ile Star TV ekranlarında. Kuzgun 10. bölüm full tek parça izle linki Puhu TV'de. Kuzgun 10. son bölüm Star TV'de başlandığında canlı takip ederek, 17 Nisan 2019 dizi bitiminde full hd tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Barış Arduç ile Burcu Biricik oynadığı Kuzgun dizisinin 10. bölümü 17 Nisan 2019 Çarşamba akşamı saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak. Kuzgun 10. son bölümünde; Kuzgun depoya baskın yapıldığını öğrenir. Dila da aldığı son karar sonrasında Kuzgun ile evlendiğini Rıfat'a söyler.

Dila'nın evlendiği artık tüm ev halkı bilmektedir. Dila'ya tepki gösteren Ali'ye Kuzgun engel olmaya çalışır. Düğün gününde Kuzgun Dila'yı gelinlikler içerisinde görünce oldukça duygusal anlar yaşanır.

KUZGUN 10. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Kuzgun kanlar içindeki Dila’yı hızla hastaneye getirir. Dila ameliyata alınır. Dila’nın kendisine sıkılan kurşunun önüne atlayarak yaralanması, Kuzgun’un Dila’yla olan ilişkisine bakışını değiştirir. Dila’nın yaralanmasından kendisini sorumlu tutan Kuzgun, hissettiği derin acıyla birlikte ilk kez inkar ettiği duygularıyla da yüzleşir. Kuzgun’u hastanedeki zor anlarında Kumru teselli etmeye çalışır.

Kuzgun 10. Bölüm izle 

Dila ameliyattan çıkar, hayati tehlikeyi atlatır. Kuzgun hastanede ve taburcu olduktan sonra evde bir an olsun Dila’yı yalnız bırakmaz, üzerine titrer. Bu anlarda Dila’ya olan aşkı, Kuzgun’a kalbinin yerini hatırlatacaktır. Öte yandan, Bora’nın düzenlediği saldırıda bacağından hafif yaralanan Seda ile Kartal’ın yolu kesişir. Bu iki insanın yalnızlıkları kalplerine hiç tahmin etmeyecekleri bir tohum bırakacaktır. Diğer tarafta, Meryem de Kartal’ın paradan kaynaklandığını zannettiği yarasına merhem olmaya çalışırken oğlunun bir sırrını öğrenir. Dila taburcu olduktan sonra Kuzgun saldırıyı kimin planladığını araştırmaya başlar. Kuzgun’un saldırının arkasındaki ismin Bora Dağıstanlı olduğunu öğrenmesi çok uzun sürmez. 

Kuzgun yaşananların hesabını kesmek için harekete geçecekken Behram Adıvar duvarına çarpar. Ancak bu engel bile Kuzgun’u durdurmaya yetmeyecektir. Kuzgun, Behram’ın korumasına rağmen Bora’yı hayatlarından silip atmaya kararlıdır. Kuzgun, Derviş üzerinden Behram’a da meydan okur. Kuzgun, Bora’yı yok etmek için savaş ilan eder. Ali’nin bu savaştaki tarafı, bütün dengeleri değiştirecektir. Dila, Kuzgun’un Bora’yı öldürme planı yaptığını öğrendiğinde artık ok yaydan çıkmıştır. Kuzgun, Behram’a rağmen planını uygulamaya koyduğunda, Dila hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.

KUZGUN 10. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.