Kuzgun 6. bölüm full tek parça izle PUHU TV

Kuzgun 6. bölüm full tek parça izle PUHU TV

Kuzgun 6. bölümü ile Star TV'de yayında. Kuzgun dizisinin 6. son bölüm tamamı full tek parça izle linki Puhu TV'de. Kuzgun dizisi 7. yeni bölüm detayları haberimizde.

A+A-

Kuzgun 6. bölümü ile Star TV'de yayında. Kuzgun dizisinin 6. son bölüm tamamı full tek parça izle linki Puhu TV'de. Kuzgun dizisi 7. yeni bölüm detayları haberimizde.

Kuzgun 6. yeni bölümünde; Bora, Rıfat'ın karısına trajediyi sevip sevmediğini sorar. Şermin trajedi yaşatmasını sevdiğini söyler ve ondan Kuzgun ve ailesinin hayatına dolamasını ister. Neler yapabileceğine onun da çok şaşıracağını söyler. Rıfat Dila'ya ailesini kirli işlerden çıkaracağını söyler ve Kuzgun ise Rıfat'ı tutuklatır.

KUZGUN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem, Kumru ve Kartal’ın anlattıklarından, Bora’nın elinden kendisini Kuzgun’un kurtardığını anlar. Kuzgun’un, Bora’yı nasıl dize getirdiğini kendince sorgulayan Meryem, alıkonulduğu anlarda Bora’dan öğrendikleriyle, yaşadıklarını birleştirince, Kuzgun için büyük bir endişeye kapılır.

Kuzgun 6. bölüm izle

Meryem, Kuzgun’u içine girdiği karanlık dünyadan kurtarmak için her yolu deneyecek, düşmanı bile olsa her kapıyı çalacaktır. Bu kapılardan biri Meryem’in yeni tanıyacağı sürpriz bir isme, diğeri de Dila’ya açılır. Dila, Meryem’in her bir sözünü yüreği sızlayarak dinler, haklılığını tasdikler. Dila, aşık olduğu adama, Kuzgun’a, hayatından çıkması, buralardan çekip gitmesi için çarpıcı bir teklifte bulunur. 

Meryem, Kuzgun’un da karşısına çıkar. Kuzgun, Meryem’in can acıtabilecek laflarından ziyade, geçmişiyle ilgili ilk kez duyacağı sözlerine dikkat kesilir. Yapmayı çok istediği tohum işini Rıfat’ın, kendisine değil de, Kuzgun’a verdiğini öğrenen Ali’nin, Kuzgun’a olan nefreti katlanır. Kuzgun ile Ali arasında yaşanacak büyük hesaplaşma adım adım yaklaşmaktadır. Kuzgun, sevkiyat işinin inceliklerini öğrenmek için Rıfat’ın depolarına gider.

Kuzgun 6. bölüm izle

Asıl amacı, babasının yaşadıklarının aynısını Rıfat’a da yaşatmak olan Kuzgun, depolarda dönen dolapları dikkatle gözlemler. Kuzgun için artık, Rıfat’a öldürücü darbeyi vurmanın ve ondan da intikamını almanın vakti gelmiştir.

KUZGUN SON BÖLÜM PUHU TV İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.