Kyani

Kyani

Kozmetik ve besin takviyeleri alanında geniş bir ürün yelpazesi sunan Kyani dünya üzerinde pek çok ülkede satış gerçekleştirmektedir.

A+A-

Türkiye'de son yıllarda başarılı bir şekilde işlem yürütme sistemi ile hizmet sağlayan Kyani markası giderek başarılarını arttıran ve kalitesini kanıtlayan bir yapı sağlamıştır. Bu durum sonrasında Kyani markası tarafından sunulan besin takviyeleri ve cilt bakım ürünleri çok sık şekilde tercih edilmeye başlanmıştır. Marka bu başarıları elde ettikten sonra Türkiye'de bazı karşıt firmalar ve rahipler tarafından karalama kampanyaları başlatılmıştır.

Günümüzde dünya genelinde birçok önemli marka tarafından gerçekleştirilen network marketing sistemi benzeri bir pazarlama stratejisi kullanan Kyani markası, ürünlerini profesyonel bir sistem ile müşterilerine ulaştırmaktadır. Bu sistem birçok kozmetik ve gıda firması tarafından kullanılsa da Kyani markası tarafından aynı denetimli sistem kullanılırken, bazı mesnetsiz iddialar ile iftiralar atılmıştır.

Bu kapsamda Kyani sahtekarlığı başlığı altında yayılan haberler ve yorumlar hiçbir zaman gerçeği yansıtmamaktadır. Hatta yakın süreçte gerçekleştirilen araştırmalar ve yapılan haberler sayesinde rakip firmaların açtıkları hesaplar ile bu haberleri yaydığı ortaya çıkmıştır. Açılan bu sahte hesaplardan firmanın müşteriler gözünde kötü bir görüntüye kavuşmasına yol açılmış ve yersiz yorumlar yapılarak firma kötülenmiştir.

Yapılan bu karalama kampanyası nedeniyle firma yasal süreç başlatmakla birlikte hakkında çıkan tüm yalan haberlere yasal itirazlar gerçekleştirmiştir. Halen yürütülmekte olan bu yasal süreç sayesinde firma müşterilerine nitelikli ve etik bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.

Kyani Konusunda Sunulan Bazı Yorumlar

Kyani markasını kötülemek için rakipler tarafından yapılan sahte yorumlar ve şikayetler gibi konular da araştırma yapılarak firmanın herhangi bir sahtekarlık faaliyeti içinde bulunmadığı belirlenmiştir. Örneğin firmanın satışa sunduğu kozmetik ürünler üzerinde bazı iftiralar ile vücuda zarar verdiği ve alerji yaptığı ortaya atılmıştır. Ancak markanın bu ürünleri üzerinde tıbbi ve laboratuvar ortamında yapılan araştırmalar sayesinde hiçbir yan etki oluşturmadığı belirlenmiştir.

Marka tarafından sunulan ürünlerde de belirtildiği gibi yapılan araştırmalar sonucunda da alerji sorunu yaşayan kişilerin bu ürünlere dikkat etmesi gerektiği net olarak ifade edilmiştir. Kyani firması hem maddi olarak hem ürün konusunda hem de satış sistemi konusunda herhangi bir sahtekarlık durumu oluşturmadığını tüm bu kanıtlar ile ortaya koymuştur.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.