Leke 1. Bölüm full izle 16 Nisan 2019 tek parça Kanal D

Leke 1. Bölüm full izle 16 Nisan 2019 tek parça Kanal D

Leke 1. bölüm ile Kanal D'de. Leke 1. son bölüm full tek parça izle linki Kanal D'de. Leke 1. bölüm Kanal D'de başlandığında canlı takip ederek, 16 Nisan 2019 dizi bitiminde full hd tek parça halinde izleyebilirsiniz.

A+A-

Leke 1. bölüm ile Kanal D'de. Leke 1. son bölüm full tek parça izle linki Kanal D'de. Leke 1. bölüm Kanal D'de başlandığında canlı takip ederek, 16 Nisan 2019 dizi bitiminde full hd tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Burak Sevinç ile Melis Sezen'in oynadığı Leke dizisinin 1. bölümü 16 Nisan 2019 Salı akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak. Leke 1. son bölümünde; Engelli kardeşi için ameliyat parası bulmaya çalışan Yasemin oldukça sıkıntılı anlar yaşar. Ancak bunun için fazla bir zamanı yoktur.

LEKE 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Yasemin, kardeşi Murat'la birlikte yetiştirme yurdunda büyümüştür. Hukuk fakültesinde okumakta aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışmaktadır. Halen yetiştirme yurdunda olan işitme engelli kardeşinin ameliyatı için kısa sürede parayı bulması gerekmektedir.

Leke 1. bölüm izle

Marine Marine Holding'in Ceo yardımcısı olan Cem genç bir iş adamıdır. Hayatını işe odaklı bir düzen üzerine kurmuştur. Çocukken kardeşi Arda ile birlikte, annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur. Cem'in bu karanlık geçmişi onda atlatamadığı travmalar bırakmıştır; aşka ve aile kavramına inanmadığı için kadınlara karşı mesafeli durmuştur. 

Yasemin'in patronu Serpil'in sahibi olduğu organizasyon şirketi, Marine Marine Holding'in lansman gecesini düzenlemektir. Yasemin bu gecede hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya gelecektir. Marine Marine Holding'in lansman gecesinde yaşanan olaylar Cem ve Yasemin'i karşı karşıya getirir. Yasemin yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü Şirin'le aynı evi paylaşmaktadır. Bir gün Şirin'den gelen bir telefon tüm hayatını alt üst edecektir.

LEKE KONUSU

yetiştirme yurdunda büyümüş hukuk öğrencisi Yasemin (Melis Sezen) ve iş hayatında başarılı olan ancak özel hayatında kadınlara mesafeli ve güvensiz olan Cem'in (Burak Sevinç) saf ve temiz aşklarını konu alıyor. Aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışan, hayatını işitme engelli erkek kardeşine adayan Yasemin karakterine dizide güzel oyuncu Melis Sezen hayat veriyor.

Leke 1. bölüm izle 

Geçmişte ailesinin parçalanmasına tanık olan, atlatamadığı bu travma nedeniyle kadınlarla arasında mesafe olan Cem'i ise başarılı oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor. Kalbi kırık ve yaralı iki ruhun eşsiz aşk hikayesini anlatan Leke, izleyiciyi büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

LEKE 1. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum