Leke 2. Bölüm full izle TEK PARÇA Kanal D

Leke 2. Bölüm full izle TEK PARÇA Kanal D

Leke 2. bölüm ile Kanal D'de. Leke 2. son bölüm full izle tek parça linki Youtube'de. Leke 2. son bölümünü full HD tek parça halinde izleyebilirsiniz.

A+A-

Leke 2. bölüm ile Kanal D'de. Leke 2. son bölüm full izle tek parça linki Youtube'de. Leke 2. son bölümünü full HD tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Burak Sevinç ile Melis Sezen'in oynadığı Leke 2. bölüm ile 23 Nisan Salı akşamı saat 20.00'dan itibaren Kanal D ekranlarında. Leke 2. bölüm izle, Leke 2. bölüm full izle, Leke 2. bölüm izle tek parça, Leke 2. son bölüm izle, Leke 2. bölüm Youtube izle.

Leke 2. son bölümünde; Yasemin sonunda Cem'i Murat ile tanıştırır. Küçük çocuğun hayata tutunma çabası ve masumiyeti Cem'i oldukça etkiler. At çiftliğine giden Yasemin, Murat ve Cem güzel bir gün geçirir. Fakat bu güzel günün ardından Murat ortadan kaybolur. Deliye dönen Yasemin her yerde Murat'ı arar. 

Diğer taraftan Yasemin, Şirin'i artık evinde istemez. Başına gelenlerin sorumlusu olarak Şirin'i görür.

LEKE 2. BÖLÜM

Şirin, Yasemin'in teknede olduğunu Serpil'den öğrenir. Karakola gidip Yasemin'i kurtarmak istese de karşısında Meto'yu bulur, başarılı olamaz.

Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs'ı arar ama ulaşamaz. Arda'yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur. Cem, Arda'yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda'nın ağabeyi Cem'e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

leke2-1.jpg

Birkan, Yasemin'i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat'ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat'a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir? Arda artık annesi Belkıs'la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda'nın kararına karşı çıkacak mıdır?

Cem, Yasemin'i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar. Cem kendini aşka teslim edecek midir?

LEKE 2. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.