Leke 5. Bölüm Full izle TEK PARÇA Kanal D

Leke 5. Bölüm Full izle TEK PARÇA Kanal D

Leke 5. bölüm full izle Kanal D de. Leke 5. son bölüm izle ile Leke 5. bölüm full izle tek parça Kanal D linki haberimizde.

A+A-

Leke 5. bölüm full izle Kanal D de. Leke 5. son bölüm izle ile Leke 5. bölüm full izle tek parça Kanal D linki haberimizde.

Leke 5. yeni bölüm ile 14 Mayıs 2019 tarihinde saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak. Leke 5. son bölümünde; Cem, Yasemin'in geçmişi hakkında önemli bilgileri eline geçiriyor. Yasemin ile Cem'in yüzleşmesinde duygu dolu anlar yaşanıyor. Cem ile Yasemin ayrılacaklar mı?

LEKE 5. BÖLÜM İZLE

Yasemin, Fischer'dan duyduklarıyla şoke olur. Aynı anlarda otele Cem ve Mehmet gelir. Yasemin, Cem'e yaşadıklarını anlatacak mı?

Birkan, Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duyar.  Birkan'ın, Serpil'le yüzleşmesi nasıl geçecek?

Mehmet'in, Yasemin ve Cem'in üzerine oynadığı oyun istediği şekilde ilerlemeye başlamıştır. Bu sırada Marin Marin'de yeni Ceo'nun açıklanacağı gün gelir. Cem, Ceo'luk görevini alabilecek mi?

Leke 5. Bölüm Full izle

Belkıs'ın şirketini araştıran Ekber, bulduğu bilgileri Cem'le paylaşır. Cem öğrendikleriyle annesine bir kez defa öfke duyar. Cem, annesi Belkıs'la yüzleşecek mi?

Arda, annesi ve halasının üzerindeki baskıyla kendini ispatlamak için şirketine açılış partisi düzenlemeye karar verir. Parti organizasyonunu Hoyo'ya verir ve gecede Yasemin görev alır. Ferhan ve Cem'i açılışa davet eder. Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıyan Arda büyük bir oyun oynar. Davette, Arda, Cem ve Yasemin bir araya gelir. Cem, Yasemin'in yaşadıklarını öğrenecek mi?

LEKE 5. BÖLÜM FULL İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.