Leyla Aydemir Cinayetinde Yeni Gelişme

Leyla Aydemir Cinayetinde Yeni Gelişme

Ağrı’da, geçen sene kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Acı olayla ilgili olarak Denizli 112 servisine gelen bir ihbar gündemi değiştirdi.

A+A-

denizli24haber'den alınan bilgilere göre iİddianamede yer alan ihbar telefonunda şu ifadeler yer aldı; "Leyla'nın babası Nihat aydemir değil. Gerçek babası amcası Musa Aydemir’dir. Bu konu Nihat Aydemir tarafından öğrenildikten sonra öldürülen Leyla Aydemir, Nihat Aydemir'den uzaklaştırıldı…"

Yaşanan bu gelişme iddianamede yerini alırken, mahkeme tarafından Leyla’nın ailesine DNA testi yapılmasına karar verildi. Yapılan DNA testinde ise, amca Musa Aydemir'in ihbarda iddia edilenin aksine, Leyla Aydemir'in biyolojik babası olmadığı tespit edildi.

İstanbul Adli Tıp Kurumu, Biyoloji İhtisas Dairesinde yapılan 'soybağı araştırma incelemesi'nde Leyla Aydemir'in biyolojik annesinin yüzde 99,99 ihtimalle Şükran, biyolojik babasının ise yine yüzde 99,99 ihtimalle Nihat Aydemir olduğu belirlendi.

NE OLMUŞTU?

Ağrı kent merkezinde yaşayan Şükran- Nihat Aydemir çiftinin 7 çocuğundan 6'ncısı olan Leyla Aydemir, 15 Haziran 2018 tarihinde dedesinin yaşadığı Bezirhane köyünde kayboldu. Günlerce aranan, tüm Türkiye'nin bulunması için seferber olduğu Leyla'nın, 18 gün sonra köye 3 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiinde su içerisinde yüzüstü cansız bedeni bulundu. Leyla Aydemir cinayetiyle ilgili baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu Mehmet Ali Aydemir (32), 18 Temmuz'da 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.