Lezzetin Adresi Çıtır Kuruyemiş 4. Şubesini Açtı

Lezzetin Adresi Çıtır Kuruyemiş 4. Şubesini Açtı

Denizli’de 1988 yılında kurulan Çıtır Kuruyemiş Forum Çamlık karşısında Doğan Demircioğlu Caddesi üzerinde 4. şubesini açtı. 31 yıldır hizmet veren Çıtır Kuruyemiş ile her gün indirimin, sınırsız eğlence ve alışverişin tadını çıkarın.

A+A-

31 yıllık tecrübesi ile Çıtır Kuruyemiş Denizli’de 4. şubesini açtı. Altıntop, Ulus, Servergazi şubelerine bir yenisini ekleyen Çıtır Kuruyemiş, Forum Çamlık karşısında Doğan Demircioğlu Caddesi üzerinde hayata geçirdiği yeni şubesinde hizmet vermeye başladı.

1-006.png

Kurulduğu günden bu yana, “taze ve leziz” anlayışından ödün vermeden hizmet veren Çıtır Kuruyemiş müşterilerini keyifli zamanların vazgeçilmezi çerezin yanında kuru meyve, hediyelik çikolata, draje şekerler, bayram şekerleri gibi lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Melodi çikolata markasının yanı sıra Şam tatlısını Denizlililerle buluşturan Çıtır Mağazası, 100’ü  aşkın ürün ile hizmet veriyor. Denizlililerin en çok tercih ettiği tatlı olan Şam tatlısını da günlük ve taze olarak müşterilerine sunuyor.

2-007.png

Taptaze öğütülmüş Türk kahvenizle birlikte dünya kahvelerini de bulabileceğiniz Çıtır Kuruyemiş mağazalarında ayrıca Türk damak tatlarının vazgeçilmezi lokum çeşitleri, cevizli sucuk lokum gibi Türkiye’nin farklı lezzetleri de sizi bekliyor.

Kuru sebze, bitkisel ürünler ve baharatlar da bulabileceğiniz ürünler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.