Lider Geçit Vermiyor

Lider Geçit Vermiyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Yerleşkesi’nde ağırladığı Bornova Belediyespor’u eli boş gönderdi.

A+A-

Rakibini 65-57 skoruyla geçen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, liderliğini korudu, galibiyet serisini 15’te 15 yaptı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 16. Hafta mücadelesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile Bornova Belediyespor karşılaştı. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde karşılaşan iki takımın mücadelesi kıran kırana geçti. Denizlili taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi. Maçın ilk düdüğü ile hava atışını Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket aldı. Kontrollü bir oyun sergileyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket İlk 10 dakikalık süreyi Merkezefendi 17-15’lik skorla önde tamamladı. Maçın ikinci periyodu da karşılıklı sayılarla sürdü. Maç ilk yarı düdüğü ile birlikte Denizli Basket, 33-31 önde içeriye girdi.

Ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, rakibi Bornova Belediyespor’un potasına bu periyotta 18 sayı gönderdi. 3. Periyodun sonunda maçın skoru 51-48 olarak skorboarda yansıdı. Maçın son 10 dakikalık bölümünde 14 sayı bulan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, maçı 65-57 kazandı.

TAKIMIN İSTATİSTİKLERİ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımının yeni transferi Bulut Altın, 12 sayı ile oynadı. Deniz Can Çevik ile Azizcan Özdemir 11’er sayı ile mücadele etti. Kemalcan Aktuna ile Cengiz Aydın Ergen ise 6’şar sayı attı. Maçta en çok süreyi Azizcan Özdemir alırken, onu Kemal Can Aktuna takip etti.

ATEŞDAĞLI, “TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, sezonu yenilgisiz bitirmek istediklerini ifade ederek, “Öncelikle takımımı kutluyorum. Takım olarak bugün yine iyi mücadele ederek galibiyete uzandık. Zor bir maç olacağını biliyorduk. İyi çalıştık. Saha içinde doğru bir basketbolla ve iyi mücadeleyle galibiyet serimizi 15’de 15 yaptık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.