Limit Eğitim Kurumları Çınar Şubesi'nde Yeni Görevlendirme 

Limit Eğitim Kurumları Çınar Şubesi'nde Yeni Görevlendirme 

Limit Eğitim Kurumları yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Mevcut kadrosuna  eklediği yeni öğretmenlerle akademik açıdan daha da güçleniyor.

A+A-

Uzun yıllardır Denizli'de Özel Öğretim Kurumları'nda Tarih Öğretmeni ve Müdür yardımcısı olarak çalışan Kallimci, Akis Haber'e konuştu. Öğrenciler için sınavlara hazırlıkta ilk önceliğin Limit Yayınları'nın kitapları olduğunu, ellerde, masalarda ve çantalarda hep Limit'in görüldüğünü vurgulayan Kallimci  konuşmasında şunları söylemiştir:

"7 yıldır Limit Eğitim Kurumları Çınar Şubesi üstün başarılarla adından söz ettiren bir kurum olmuştur. Bu başarı Adliye-Albayrak Bölgesi'nde Limit Eğitim Kurumları'nın Albayrak Şubesi'nin ve Jet Kütüphane'nin açılmasına dayanak oluşturmuştur. Bugün Adliye-Albayrak bölgesinde velilerin ve öğrencilerin en çok teveccüh gösterdiği ve üstün başarılarla sınavlara hazırlıkta gurur duyulan bir kurum olmuştur Limit Eğitim Kurumları Albayrak şubesi. Burada Limit Eğitim Kurumları Çınar Şubesi olarak çok çalışacağız ve en büyük tatlı rekabeti kendi içimizde verip, kendimizle yarışacağımız bir dönem olacağını belirtmek isterim. Her sene bir sene önceki rekorlarımızı aşmak idealimizdir. Bütün planlarımızı ve stratejilerimizi öğrencilerimizin başarısı üzerine kurgulamaktayız. Limit Çınar Kurs olarak bu sene de dereceler çıkartacağız."

sasfaf.JPG

1 Temmuz 2024 Pazartesi günü itibariyle yaz kamplarının başlayacağını söyleyen Kallimci, "öğrencilerimizle beraber yol yürüyeceğiz, sınav hazırlığında yalnız değiller, kurumsal hafıza, güçlü kadro ve rüştünü ispatlamış yayın sınav hazırlığında çok önemlidir." diyerek gençlere kampa katılım çağrısı yapmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.