Lise öğrencilerinden anlamlı destek

Lise öğrencilerinden anlamlı destek

Denizli'nin Tavas İlçesi'ndeki Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yazdıkları duygu dolu mektup ve gıda malzemelerini Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderdi.

A+A-

Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hayata geçirdiği kampanya kapsamında öğrencilerin yazdıkları mektuplar ve gıda maddeleri okulda düzenlenen törenle terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderildi. AK Partili Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un da katıldığı törende konuşan Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Üzeyir Daşıkan, "Kampanyayı Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral vermek amacıyla öğrencilerimizden gelen talepler üzerine başlattık. Askerimizin ve polisimizin her zaman yanında olduğumuzu, bu vatan topraklarının ne kadar kutsal olduğunu her daim anımsamalı ve anımsatmalıyız" dedi.

 Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kampanyasına katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise, "Her şeyi maddede arayanlar, ruhu ihmal edip ne yazık ki manadaki anlamları kaçırıyorlar. Vücudunu, dünyasını, hayallerini ve hayatını vatanı için feda etmekten hiç çekinmeyen yiğitlerimizin aslında hiçbir şeye ihtiyaçları yok. Fakat bizler onların yanında olduğumuzu, tutum ve davranışlarımızla belli etmeliyiz. Dualarımızın her zaman onlarla beraber olduğunu göstermek zorundayız. Bizler işin manasındayız. Askerlerimize gidecek olan mektupların ve yiyeceklerin içi ruh dolu, aşk dolu, bayrak dolu, ezan dolu, maneviyat ve fedakarlık dolu. Kampanyayı başlatan öğrenci ve öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum" dedi. 

 Konuşmaların ardından öğrencilerin yazdığı mektuplar ve gıda maddeleri koliler halinde Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine teslim edilmek üzere kargo şirketine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.