Lisenin yemekhanesini Belediye yeniledi

Lisenin yemekhanesini Belediye yeniledi

Merkezefendi Belediyesi, eğitime verdiği destek kapsamında Lütfi Ege Anadolu Lisesi'nin yetersiz kalan mutfak ve yemekhanesini genişleterek yeniledi. 

A+A-

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Lütfi Ege Anadolu Lisesi'nin yemekhanesini inceledi. Yemekhanenin yetersiz kaldığını söyleyen Okul Müdürü Hüseyin Doğu, "Yemekhaneden gündüzlü öğrencilerimizden ilk zamanlar yemek talebi az iken, son iki yıldır gündüzlü öğrencilerin artan talebi ve pansiyonda kalan öğrencilerimizin yemek talebini karşılamada zorlanıyorduk. Öğle yemeği 1 buçu saatten fazla zaman alıyordu. 2 sınıfa yemek veriliyor diğer iki sınıf derste oluyordu. Sene başında Merkezefendi Belediyemiz tarafından yemekhane bölümünde çelik konstrüksiyon çalışmalarıyla mutfakta havalandırma, ışıklandırma, sebze ve meyve yıkama ile yemek hazırlama bölümleri genişletildi. Kapasitesi arttırılarak yeni araç-gereçler alındı" dedi. 

 Vali Şükrü Kocatepe ise Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Yapılan çalışma ile mevcut yemekhaneye 86 metrekarelik yer ilave edilerek daha geniş bir ortam sağlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.