Lösemili Çocuklardan Anlamlı Mesaj

Lösemili Çocuklardan Anlamlı Mesaj

Lösemili Çocuklardan polis abi ve ablalarına mesaj var… İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız…

A+A-

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bünyesi altında tedavisi süren lösemili çocuklarımız, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması için gece gündüz fedakar bir şekilde çalışan polis abi ve ablalarına Polis Haftası sebebi ile kutlama mesajları gönderdiler ve onları çalıştıkları yerlerde ziyaret ettiler. Lösemili minikler polis abi ve ablalarına Haftanız kutlu olsun, diyerek iyi ki olduklarını, onların sayesinde akşamları huzurla uyuduklarını dile getirdi.

 

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. Yıldönümünün kutlandığı bu haftada ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ile çalışmakta olan, milletimizin huzur ve güvenliği için kendilerini feda eden, varlıklarını her zaman yanımızda hissettiğimiz emniyet mensuplarına teşekkürlerimizi ve saygılarımızı iletiyoruz. Vatanı ve milleti uğruna şehadete eren tüm Emniyet mensuplarına da Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Halkın güvenliğini sağlayarak onları korumak kolay değil, Polis Teşkilatı üyelerinin ne kadar önemli bir görev üstlendiğinin bilincindeyiz.

 



İÇTEN MESAJLAR

Polis Haftası’nda lösemili çocuklardan polis abi ve ablarına mesajlar geldi. İşte o mesajlar: 

 

9 yaşındaki Mert P., Polisler olduğu için kendini güvende hissettiğini ve hırsızlardan korkmadığını ifade etti.

3 yaşındaki Eymen E, motorlu polis abileri sevdiğini ve büyüyünce kendisinin de polis olacağını, suçluları yakalayacağını belirtti. 

8 yaşındaki Elif T ise Polisler olmasaydı kendilerinin rahat uyuyamayacağını, katillerin yakalanamayacağını ve kendilerini korudukları için onları sevdiğini ifade ederek İyi ki varlar, dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.