Madalyaları Denizli AKSF Yöetimi Taktı

Madalyaları Denizli AKSF Yöetimi Taktı

Geçtiğimiz aylarda Uşak'ta Selvioğluspor kadın futbol takımı ile karşılaşan ve ilk maçı 6-2 kaybeden Sultanlarspor, kendi evinde seyircisinin de desteği ile rakibini yenerek rövanşı aldı.

A+A-

Amatör spor haftası kutlamaları çerçevesinde Şirinköy Stadı'nda Denizli temsilcisi Sultanlarspor ile Uşak temsilcisi Selvioğlu arasında oynanan karşılaşma heyecanlı anlara sahne oldu. Taraftar desteğini de arkasına alan Sultanlarspor, rakibini 5-3 yenerek galibiyeti taraftarlarına ve ailelerine armağan etti. Karşılaşmanın ilk 11'inde yer almayan ve ilerleyen dakikalarda oyuna giren Cennet Övünçkan, birbirinden güzel iki gole katkı sağlayarak galibiyetin baş mimarlarından biri oldu.

İLK YARI BERABERE TAMAMLANDI

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde Selvioğluspor, Sultanlarspor karşısında üstün bir oyun ortaya koydu. Begüm'ün kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Daha sonra oyunda dengeyi kuran Sultanlarspor, Ayşe Elçin'in ayağından kazandığı golle ile 1-1'lik eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftar desteği ile beraber başlayan Sultanlarspor, ardarda Cennet Övünçkan'ın kaydedttiği gollerle 3-1 öne geçti. Selvioğluspor, aynı dakikada Zeynep ile cevap vererek skoru 3-2 yaptı. Ardından Sultanlar'da sahneye çıkan Esma Çakır skoru 4-2'ye getirdi. Maçı bırakmayan Selvioğluspor, Beyza ile 4-3'ü yakaladı. Sultanlar'da karşılaşmanın skorunu belirleyen isim Damla Kaya oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Sultanlarspor'un 5-3 üstünlüğü ile tamamlandı. Hakem Şeyma Haşlak'ın bitiş düdüğü ile Sultanlarspor teknik heyet, futbolcular ve ailelerinin sevinci görülmeye değerdi.

MADALYALARI DENİZLİ ASKF YÖNETİMİ TAKTI

Karşılaşmayı başından sonuna kadar takip eden Deniz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri, karşılaşma sonunda her iki takıma ve hakem triyosuna madalyalarını takarak teşekkür etti. DASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Son dönemlerde izlediğimiz en keyifli karşılaşmalardan birine şahitlik etme fırsatımız oldu. Bize bu zevki yaşatan her iki takım oyuncularına teknik ekip ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca karşılaşmayı yöneten orta hakem Şeyma Haşlak, 1. Yardımcı Hakem Ceylan Balık, 2. Yardımcı Hakem son Esra Şeref'e de bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.