"Mağduriyetler Giderilecek"

"Mağduriyetler Giderilecek"

Denizli'de etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle reklam panosu devrilen AVM'den konu ile alakalı bir açıklama geldi.

A+A-

AVM'en şu açıklama yapıldı:

"Denizli'de akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli fırtına sonucu AVM otopark alanı içerisinde bulunan totemin devrildiği kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmamıştır. Kazada hasar gören araçların kaldırılmasıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Mağdur olan insanların mağduriyetini gidermek adına AVM'ye ait tüm imkanların kullanılacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şiddetli fırtınada maddi ve manevi zarar gören tüm Denizli halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, olası durumlara karşı gerekli tedbirleri almak için çalışmalarımıza devam ettiğimizin bilgisini sizlerle paylaşıyoruz."

Bir şunu diyen bir yazı 'Kamuoyuna Duyuru Denizli'd akşam saatlerinde etkisini gösteren ş™iddetli fırtına sonucu AVM otopark alanı içerisinde bulunan totemin devrildiği kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmamıştır. Kazada hasar gören araçların kaldırılmasıylo ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Mağdur olan insanların mağduriyetini gidermek adına AVM'ye ait tüm imkanların kullanılacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur. Şiddetli fırtınada maddi ve manevi zarar gören tüm Denizli halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, olası durumlara karşı gerekli tedbirleri almak için çalışmalarımıza devam ettiğimizin bilgisini sizlerle paylaşıyoruz. AQUAMALL' görseli olabilir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.