Mahallenin Evladına Muhteşem Karşılama

Mahallenin Evladına Muhteşem Karşılama

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği Yeni Mahalle’deki hemşerileri ile bir araya geldi.

A+A-

Subaşıoğlu’nun alana girmesiyle birlikte müthiş bir coşku yaşandı. Yeni Mahalleliler, Subaşıoğlu’nu meşalelerle, konfetilerle, bayraklarla ve tezahüratlarla karşıladı. Başkan Subaşıoğlu, “Muhteşemsin, bugün bir başka güzelsin Yeni Mahalle. Kıyıda köşede değil, kahvede değil, sokak arasında değil, Merkezefendi’nin incisi Yeni Mahalle’de, Yeni Mahalle’nin göbeğinde, Yeni Mahalle’nin meydanında hep beraberiz. Bu meydanın görmediği bir kalabalığa, coşkuya ve heyecana imza atıyorsunuz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Yeni Mahalle sakinleri ile buluştu. Gerçekleştirilen buluşmaya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Mert Koç, meclis üyesi adayları ve mahalleliler katıldı. Hemşerilerine siyasi hayatından söz eden Subaşıoğlu, “Sizler bundan tam 18 yıl önce, bu kardeşinize AK Parti kurulduğu gün, Yeni Mahalle’den bu partiyi sen kur dediniz. Bizler de sizlerden aldığımız güçle AK Parti’de merkez ilçede başkan yardımcısı olarak Yeni Mahalle’yi temsil etmek üzere ilk defa siyasete başladık. Siz dediniz ki ‘Yeni Mahalle’de siyaset yolu ince, uzun bir yoldur. Sen bu yolda devam et’ Biz de yola devam ettik. 2014 yılında merkezde iki ilçe kuruldu. Siz devam et dediniz, bu sefer olacak dediniz, 2014 yılında aday olduk. Sizlerin duası ve desteği ile Merkezefendi Belediye Başkanı olduk” diyerek konuştu.

“YENİ MAHALLE MEYDANINDA DESTAN YAZIYORSUNUZ”

Coşkunun had safhada yaşandığı meydanda konuşan Subaşıoğlu, “Aslında bu kardeşiniz Muhammet Subaşıoğlu olarak belediye başkanı olmadı. Bu ilçede siz belediye başkanı oldunuz. Yeni Mahalle belediye başkanı oldu. 2014 yılında sizler bize ‘belediye başkanı ol’ dediniz, yetki verdiniz. Biz de seçildik. Ertesi gün gittik baktık belediye başkanı var belediye yok, bizim kurmamız gerekiyor. Hiçbir zaman siyasette hazır bir düzenin üstüne oturmadık. Tırnaklarımızla kazıyarak Merkezefendi’ye hizmet etmek için büyük bir gayretin içerisinde olduk. Çünkü ben ne zaman yola çıksam önce babamın sonra annemin duasını arkamda hissettim, Yeni Mahalle’nin desteğini hep arkamda hissettim. Bugün bu meydana yukarıdan baksınlar. Yeni Mahalle meydanında sizler destan yazıyorsunuz. Bu meydanın görmediği bir kalabalığa, coşkuya ve heyecana imza atıyorsunuz. Sizler kendinizi alkışlayın” dedi.

“BU MAHALLEDE TOP OYNAYAN BU KARDEŞİNİZ ŞİMDİ AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR”

Baba Ocağı’nda hemşerilerine seslenen Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Türkiye’de en çok ve en çeşitli proje üreten belediye olduklarını söyledi. Subaşıoğlu, “300 bin nüfusumuz var. 20 ilden daha büyük bir ilçeyiz. 60 bin öğrencimiz var. Merkezefendi iddialı bir ilçedir. 2014-2019 döneminde sadece Denizli’de değil, 28 yeni kurulan ilçe arasında değil, tüm Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe arasında bu dönem hem en çok hem de en çeşitli proje yapan belediye Merkezefendi belediyesi olmuştur. Merkezefendi sadece Türkiye’deki ilçelerle yarışmıyor. Aynı zamanda Avrupa ile yarışıyor. Bu kardeşiniz Yeni Mahalle’de Musa Kazım Manasır İlkokulu’ndan mezun oldu. Bu kardeşiniz 6 ayda bir Avrupa Konseyi Yerel Ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte Türkiye’yi temsil ediyor. Bu mahalleden çıkan, Musa Kazım Manasır ilkokulundan çıkan, 5018 sokakta top oynayan bu kardeşiniz Avrupa’da Türkiye’yi, Yeni Mahalle’yi temsil ediyor” diyerek konuştu.

“5 YIL ÖNCE BUNLAR VAR MIYDI?”

Subaşıoğlu, “Geçtiğimiz dönem içerisinde Denizlimizi sosyal belediyecilik projeleriyle buluşturan belediye, Merkezefendi Belediyesi oldu. Şimdi size soruyorum. 5 yıldır Çanakkale ve Bursa’ya toplam 30 bin hemşerimizi uğurladık. 11. sınıfta okuyan toplam 20 bin öğrencimizi ‘Haydi Gençler İstanbul’a diyerek İstanbul’a uğurladık. 5. sınıfta okuyan toplam 26 bin çocuğumuza ‘Arabadan iniyoruz bisiklete biniyoruz’ diyerek bisiklet hediye ettik. 5 yıl önce bunlar var mıydı? Tüm Türkiye’de sosyal projelerimiz ile lider belediye olduk” dedi.

“YENİ MAHALLE’DE YENİ HEDEFLERİMİZ YENİ PROJELERİMİZ VAR”

Konuşması vatandaşların tezahüratları ile sık sık kesilen Subaşıoğlu, “Yeni Mahalle’de yeni hedeflerimiz, yeni projelerimiz var. Merkezefendi Belediyesi’nin projeleri ‘mış’ gibi yapılan projeler değildir. Hep en iyisini, hep en kalitelisini, hep birincisini, hep ödüllüsünü yapmak için bizler büyük bir gayretin içerisinde olduk. Şimdi önümüzdeki dönem ustalık dönemi çerçevesinde Durmuş Köse Caddesi’ne Spor Eğitim Merkezi yapıyoruz. İçerisinde kapalı halı sahalar, kapalı basketbol sahaları, yürüyüş bantları, fitness grupları ve içerisinde sizlerin çocuklarına doğrudan spor eğitimi verilecek. Yeni Mahalle’ye sadece spor eğitim merkezi ile gelemedik. Bir adet de Kadın Ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi yapacağız. İçerisinde aile danışmanlığı, hukuk danışmanlığı, sağlık danışmanlığı, kadınlar için kapalı spor salonu ve gün ve benzeri toplantıların yapılabileceği toplantı odalarının bulunduğu Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezimiz bölgemize hayırlı olsun. Yeni Mahallemize, bu bölgemize bir adet de Etüt Merkezi kazandıracağız. Yeni Mahalle’ye, İlbade ’ye, Alpaslan’a ve Gümüşçay’a hitap edecek bu bölgemize yakışan ve 24 saat açık olacak bir kütüphane yapacağız” diyerek konuştu.

“BİZDE PROJE ÇOK!”

2019-2024 dönemi vizyon projelerini anlatan Subaşıoğlu, bu projelerle birlikte Merkezefendi’nin daha güzel olacağını belirtti. Subaşıoğlu, “Çocuk Üniversitesi kazandırıyoruz. Merkezefendi’de yaşayan hanımların kendi evlerinde, kendi elleriyle ürettikleri ürünleri doğrudan satış yapabilecekleri Bayramyeri ve Çınar arasında ayakaltı bir noktada, ticaretin canlı olduğu bir yerde Merkezefendi Hanımeller Çarşısı’nı bu dönem ilçemize kazandırıyoruz. Bizde proje çok. Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Basketbol Gelişim Merkezi, Drag Pisti, Mini Fuar Alanı, Bisiklet Destek Merkezi yapacağız. Merkezefendi Belediyesi olarak önümüzdeki dönemde 5.sınıflara bisiklet hediye etmeye devam edeceğiz. Bu dönem bisiklet destek merkezi ile birlikte gezici bisiklet tamirhaneleri yapıyoruz. Mahalle mahalle dolaşarak bugüne kadar hediye ettiğimiz bundan sonra da hediye edeceğimiz tüm bisikletlerin bakım ve servisini ücretsiz olarak biz yapıyoruz” dedi.

“GÜÇLÜ CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYIYIZ”

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu konuşmasını Yeni Mahallelilere teşekkür ederek bitirdi. Subaşıoğlu, “Bizler Merkezefendi’de sadece AK Parti’nin adayı değiliz. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin de adayıyız. Aynı zamanda Büyük Birlik Partisi’nin de adayıyız. Yani Merkezefendi’de güçlü Cumhur İttifakı’nın adayıyız. Bugün Yeni mahalle diyor ki; ‘Ey kardeşimiz, bizim içimizden çıkıp Merkezefendi’de 5 yıldır hizmet destanlarını ekibinle birlikte yazan kardeşimiz, senin gözün arkada kalmasın. Sen işe başladığın ilk günkü aşkla ve büyük bir heyecanla Merkezefendi’de yeni hedefler ve yeni projeler için durmak yok, yola devam’ Hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.