Maria ile Mustafa 17. bölüm izle

Maria ile Mustafa 17. bölüm izle

Maria ile Mustafa 17. bölüm full izle için araştırmalar devam ederken ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Maria ile Mustafa 17. son bölüm final tek parça halinde 27 Aralık tarihinde Youtube’de.

A+A-

Maria ile Mustafa 17. bölüm final izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Hilmi Cem İntepe ile Jessica May’ın oynadığı Maria ile Mustafa 17. son bölüm 27 Aralık Pazar akşamında ATV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde Maria ile Mustafa 17. bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebiliyor.

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Maria Görkem'in elinden kurtulmaya çalışırken hiç beklemediği bir şey olur. Maria'nın ve Mustafa'nın hayatını alt üst edecek bu kötü sürpriz ne olacaktır? Şahin ailesini geri kazanmak için elinden geleni yapar ancak İclal hala çok kırgındır. İclal, Şahin'i affedecek midir?

Maria ile Mustafa 17. bölüm

Rüzgar, Nisan'a aylar önce verdiği sözü tutmak için büyük bir yükün altına girer. Mustafa'nın da yardımlarıyla gerçekleşen bu sürpriz sadece Nisan'ı mutlu etmekle kalmaz, tüm aileyi bir araya toplar. Nadire'nin Nihat'tan aldığı mesaj, ikilinin yepyeni bir hayata başlamasının ilk adımı olur. Maria, Mustafa'ya müjdeli bir haber verir. Nihayet çekirdek ailelerini genişleten iki aşık birlikte yepyeni, mutlu bir maceraya başlarlar.

MARİA İLE MUSTAFA 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.