Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 16. son bölüm izleme ekranı TRT 1 platformunda yayınlandı. Masumlar Apartmanı 29 Aralık 2020 tarihli bölümünde izleyenleri şok eden çarpıcı gelişmeler yaşandı. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm kesintisiz izleme ekranı.

A+A-

Masumlar Apartmanı 16. bölümü ile 29 Aralık Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde; Ege’nin Haluk’u eve alması sonrasında heyecanlı anlar yaşandı. Safiye final anında İnci ve Han ile ilgili saklanan gerçekleri gözleriyle gördü.

MASUMLAR APARTMANI 16. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Gülben yaptığı küçük müdahalelerle tekrardan Safiye ile Naci’yi bir araya getirmek için elinden gelen çabayı sonuna kadar gösterdi. Bunun sonrasında Han ve İnci’nin verdiği son karar izleyenlerde şok etkisi yaşanmasına sebebiyet verdi.

Masumlar Apartmanı 16. Bölüm izle

Safiye, Naci’nin mesajları görüp görmemesi konusunda endişe ederken aslında Naci’nin bambaşka sıkıntılar içerisinde olduğundan habersizdir. Eski eşi Gülru aniden çıkagelen Naci’nin dengeleri değişirken Gülben de ablasındaki değişiklik sonrasında az da olsa umutlanmıştır.

Safiye ve Naci’yi tekrardan bir araya getirme çabası içerisinde olan Gülben bir anda ortaya çıkan yabancı ile sarsılmıştır. Safiye aslında tüm dünyasını yıkacak bu gerçeği o yabancıdan öğrenmiştir. han ve İnci ise yaşananlar sonrasında kendi hayatları konusunda radikal bir karar almaya giderler.

MASUMLAR APARTMANI 16. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.