Masumlar Apartmanı 16. bölüm TRT 1 canlı izle

Masumlar Apartmanı 16. bölüm TRT 1 canlı izle

Masumlar Apartmanı 16. bölüm ile TRT 1 canlı yayınında. Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı 16. son bölümü tek parça halinde sadece TRT 1 ekranlarında.

A+A-

Masumlar Apartmanı 16. bölüm izle linki ile TRT 1 ekranlarında. Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin 16. son bölümü 29 Aralık Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Peki, Masumlar Apartmanı son bölümünde neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak?

Safiye’nin tek endişesi Naci’nin mesajı görüp görmediğidir. Naci’nin ise bambaşka sorunları vardır. Eski eşi Gülru’nun aniden çıkagelmesi canını oldukça sıkmıştır. Gülben de ablasındaki değişimi fark ederek Safiye ve Naci’yi yeniden bir araya getirmek için çabalayacaktır.

Masumlar Apartmanı 16. bölüm

Ancak tam başarılı olduğu anda piyasaya çıkan bir yabancı Safiye’nin bir anda tüm dünyasını alt üst edecektir. Ege ise Haluk’u eve getirirken İnci’nin duyguları da tamamen alt üst olur. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepki ortaya koyar. Han ve İnci’de artık radikal kararlar almak zorundadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.