Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanı izle

Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanı izle

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı merakla izleyenler tarafından beklenmekte. Masumlar Apartmanı son bölümü 29 Aralık akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Peki, Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı tanıtım yayınlandı mı?

A+A-

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı izleyenlerce yakından takip edilmekte. Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola’nın oynadığı TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanı tanıtımı için geri sayım başladı.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler yaşandı?

Safiye’nin tek endişesi Naci’nin mesajı görüp görmediğidir. Naci’nin ise bambaşka sorunları vardır. Eski eşi Gülru’nun aniden çıkagelmesi canını oldukça sıkmıştır. Gülben de ablasındaki değişimi fark ederek Safiye ve Naci’yi yeniden bir araya getirmek için çabalayacaktır.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı

Ancak tam başarılı olduğu anda piyasaya çıkan bir yabancı Safiye’nin bir anda tüm dünyasını alt üst edecektir. Ege ise Haluk’u eve getirirken İnci’nin duyguları da tamamen alt üst olur. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepki ortaya koyar. Han ve İnci’de artık radikal kararlar almak zorundadır.

Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor?

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’nin yaptığı Masumlar Apartmanı dizisi İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde çekiliyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği binada daha önce Şahsiyet dizsinin çekildiği söyleniyor. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi'ndeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.