Masumlar Apartmanı İnci kim? Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Masumlar Apartmanı İnci kim? Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, oyunculuğu ile büyülüyor. Dizinin yakın takipçileri Masumlar Apartmanı İnci’nin gerçek hikayesini merak ediyor.

A+A-

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı’nda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, bir kez daha gönülleri fethediyor. Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile ön planda yer alan Farah Zeynep Abdullah’ın İnci karakterini başarı ile canlandırması herkes tarafından beğeni topluyor.

Masumlar Apartmanı İnci kimdir?

Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşam mücadelesi vermektedir. İnci’nin hayatı Han’la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınması sonrasında tamamen değişime uğramıştır.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

17 Ağustos 1989 yılında Beşiktaş’ta dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah, Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızıdır. İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde okuduktan sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere’ye alan Abdullah, eğitimine burada devam etti.

Masumlar Apartmanı İnci

Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide 2. sezonda ayrılan Abdullah, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönerek eğitimini tamamladı. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynadı.

Farah Zeynep Abdullah özellikle şampiyon atlardan Bizim İçin Şampiyon adlı filmde oldukça beğenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.