Masumlar Apartmanı Safiye gerçekte kim? Ezgi Mola kimdir? Hikayesi nedir?

Masumlar Apartmanı Safiye gerçekte kim? Ezgi Mola kimdir? Hikayesi nedir?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’nin gerçekte kim olduğu ve hikayesi merak edilmekte. Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın oyunculuğu büyük ses getirirken kendisi hakkındaki ilgili detayları da haberimizde bulabilirsiniz.

A+A-

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola, oyunculuğu kadar güzelliği ile de büyülemeye devam ediyor. Dizide Safiye’nin gerçek hayatını ekranlara yansıtan Ezgi Mola, Han’ın ablasını canlandırmaktadır. Temizlik takıntısının yanı sıra saplantılı ahlak anlayışı ve hırçınlığını annesinden alan Safiye, ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten asla arınamadığına inanmaktadır.

Ezgi Mola kimdir?

29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi Mola, baba tarafından da aslen Malatyalıdır. Lise eğitiminin ardından Akademi İstanbul'da oyunculuk üzerine eğitim alan Mola, lisede ise Müjdat Gezen Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimini almaya devam etti.

Masumlar Apartmanı Safiye

Ezgi Mola ilk oyunculuk deneyimini ise Kartal Tibet'in yönetmenliğini yaptığı Karate Can dizisi oldu. Aydoğan Temel'den iki yıl tiyatro eğitimi alan Ezgi Mola, Çürük Elma adlı tiyatro oyununda da süre aldı. 2002 yılında Unutma Beni, 2003 yılında ise Sultan Makamı adlı dizilerde de oynadı.

2004 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılan genç oyuncu, 2005 yılında da yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu Hızlı Adımlar adlı televizyon filminde yer aldı. Türkan Derya'nın yönettiği Hırsız Polis adlı televizyon dizisinde yer alan başarılı oyuncu, ayrıca Yılmaz Erdoğan tarafından yönetilen komedi / macera filmi Organize İşler'deki rolü ile ilk defa sinemaya adımını atmış oldu.

Ezgi Mola 1.63 metre boyunda, 58 kilo ve Koç burcudur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.