Masumlar Apartmanı sonu nasıl olacak?

Masumlar Apartmanı sonu nasıl olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın gerçek hikayesi ve sonu şimdiden merak ediliyor. Her bölümü ile olay yaratan Masumlar Apartmanı dizisinin sonu nasıl olacak?

A+A-

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin gerçek hikayesi herkes tarafından merakla araştırılıyor. Gülten Buğdayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından esinlenerek alıntılanan Masumlar Apartmanı dizisi aslında “Çöp Apartman” hikayesinin televizyona uyarlanmış bir halidir.

Dizide ruh hastalığı derecesine varan iki kız kardeşin temizlik hastalığı ve ailelerine, yakınlarına yaşattıkları dram ele alınırken; Masumlar Apartmanı’nın başrollerindeki isimler Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola oldukça dikkat çekiyor.

Masumlar Apartmanı sonu

Masumlar Apartmanı sonu nasıl bitiyor?

Dizinin sonuna ilişkin Madalyonun İçi kitabını iyice okumak gerekiyor. Kitabın ilgili kısmının son paragrafı şu şekilde;

Geçen gün Neriman, Safiye ve Can muayenehaneye uğradılar. Can 6 yaşına gelmiş. Bu yıl okula başlayacakmış. Safiye artık günde dört-beş saat kimsesiz çocukların kaldığı bir yuvada “gönüllü anne” olarak çalışmaya başlamış. Akşam lan da hem Can’a hem de yeni çocuklarına kazaklar, hırkalar örüyormuş. Can’a düşkünlüğü hâlâ devam ediyor. Neriman kocası ile mutlu. Gülben artık onlardan çok kocasının akrabalan ile beraber geçiriyormuş günlerini. Çöp apartman yıkıldı, yerine kocaman bir bina yapıldı. Şimdi o binanın içinde yüzlerce çocuk eğitim görüyor. Bazen oradan geçerken durup bakıyorum, çocuk sesleri, kuş cıvıltısı gibi Ankara’nın sisli havasına karışıp gidiyor ve hayat devam ediyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.