Mazot ve akü hırsızlarına jandarma baskını!

Mazot ve akü hırsızlarına jandarma baskını!

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir kamyonun yanında duran şahıslardan şüphelene jandarma ekipleri duruma hemen müdahalede bulundu.

A+A-

Denizli'de mazot ve akü hırsızları yakayı ele verdi. Denizli'de bir kamyondan mazot ile beraber akü çalmaya çalışan 2 zanlı jandarma tarafından yakalandı.

Alınan son bilgilere göre Denizli'nin Çivril ilçesi Kıralan Mahallesi'nde yaşanan olayda jandarma ekipleri bir kamyonun yanında duran zanlılarının hareketlerinden şüphe duydu. Şahıslardan GBT kontrolü adına kimlik isteyen jandarma daha sonrasında şüpheler artınca iki kişiyi de gözaltına aldı.

Olay yerine gelen takviye jandarma ekipleri gözaltına alınan şahısların araçlarında arama yaptı. Yapılan kontrollerde çalıntı oldukları tespit edilen 64 lt mazot, kamyon ve araç aküleri, ruhsatsız pompalı tüfek, bıçak, mazot koymak için varil, aktarma kablosu, hırsızlık için kullanılan aletler, araç plakaları ve başka araçlara ait olan 6 ruhsatın ele geçirildiği belirtildi.

Zanlılar Tutuklandı

Daha sonrasında zanlılar Mustafa A. ve İsmail Y.'nin Çivril Jandarma Karakolu'na götürüldükleri ifade edildi. Zanlıların üzerinden çıkan ehliyetlerinde sahte olduğu ve yaklaşık 1 hafta öncesinde bunlar için Denizli'den kayıp ilanı yapıldığı, araç plakalarının Denizli'den sökülüp çalındığı, ruhsatların muhtelif yerleşim yerlerinde bulunan araçlardan çalındığı, şahısların mazot ve akü hırsızlığı yapmak adına Konya'ya kadar geldikleri belirlendi.

Sorgulamaların hemen ardından zanlılar adliyeye sevk edilirken oradan da tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.