Mehmetçiğimize Duygulandıran Destek

Mehmetçiğimize Duygulandıran Destek

Mehmetçiğimize Duygulandıran Destek

A+A-

Denizli Türk Ocaklı anneler Zeytin Dalı Harekatın da Afrin’de kahramanca çarpışan Mehmetçiklerimiz için kendi elleri ile boyunluk ördüler.


BİZİM TARAFIMIZ BELLİDİR… DEVLETİMİZ…

Denizli Türk Ocakları bünyesinde faaliyet gösteren çoğunun emekli öğretmenlerden oluşan anneler faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Afrin’de temizlik harekatı yapan askerlerimiz için 500’yü aşkın buyunluk yaparak destek verdiler.Tek tek duygularını dile getiren Türk Ocaklı anneler,Mehmetçiğimiz için dualar ettiler. Kendi elleri ile ördükleri boyunlukları Mehmetçiğimize ulaştıracaklarını dile getirirken duygulu anlarda yaşadılar.


Türk Ocaklarında Duygulu Anlar…

Devletimiz ve milletimiz ile el ele vererek kahraman askerlerimizin yanındayız.Çok şükür hiçbir şeylere ihtiyaçları yok,ama biz karınca kararınca elimizi gönlümüzü evlatlarımıza açtık. Zeytin Dalı Harekatı başlayınca Kilisli hanım kardeşlerimiz askerlerimiz için evlerinde yemek yaptılar ve komutanlarına nasıl teslim ettilerse biz Türk Ocaklı anneler olarak kendi ellimizle yavrularımız için boyunluk yaptık. Allah hiç birinin ayağına taş değirmesin inşallah.

BİZİ BEKLEMEYİN DEDİLER… Ama biz bekliyoruz…

Yer yüzünde hiçbir ordu yoktur ki,evlatlarını savaşa davulla zurnayla göndersin. İşte biz de o Mehmetçiklerimize dualar ediyor ve sonuna kadar yanlarındayız.Onlar bizi beklemeyin dediler ama biz bütün evlatlarımızı sağ salim bekliyoruz,dediler…


HER ŞEHİDİMİZ İÇİN SELA VERİLSİN…

Türk Ocakları yönetim kurulu üyesi Seçil Çelik ise Afrin’de veya her hangi bir yerde Şehit düşen Mehmetçiklerimiz için bütün camilerimizde sela okunsun,biz Türk Ocaklı anneler olarak bu dileğimizi devletimizden istiyoruz,dedi.

AKİSHABER ÖZEL 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.