Menajerimi Ara 18. bölüm izle

Menajerimi Ara 18. bölüm izle

Menajerimi Ara 18. bölüm full izle için araştırmalar devam ederken Star TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara 18. son bölüm final tek parça halinde 27 Aralık tarihinde Puhu TV’de.

A+A-

Menajerimi Ara 18. bölüm final izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 18. son bölüm 27 Aralık Pazar akşamında Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde Menajerimi Ara 18. bölüm tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebiliyor.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ego Ajans’ta durumlar kötüye giderken, Mayda’nın yapacağı hamleler ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Feris oyuncusunun ehliyet krizini çözmek için ilginç yöntemler denerken, Kıraç temsil ettiği senaristin yazdığı işleri satmak için sürpriz yollara başvurur. Bir marka, kampanya yüzü tercihlerinde Feris ve Dicle’yi rekabete sürükler ve bu durum Barış ve Emir’i de karşı karşıya getirir.

Menajerimi Ara 18. bölüm

Bu kampanyanın sonucu, Barış ve Dicle arasında beklenmedik gelişmelere sebep olur. Ego Ajans’ın geleneksel yılbaşı partisi herkes için bir dönüm noktası olur. Beklenmedik olayların yaşandığı bu gecede, Dicle ve Barış yeni bir sayfa açarken, Kıraç hiç istemediği bir gerçekle yüzleşir.

MENAJERİMİ ARA 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.