Merkez Kütüphane’ye Büyük İlgi

Merkez Kütüphane’ye Büyük İlgi

Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane’ye Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun ilk kaydını yaptırmasından sonra bir haftada yaklaşık 5 bin kitapsever internet üzerinden kayıt yaptırdı.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu, “Üyelik kayıt sisteminin açılmasından itibaren vatandaşlarımız yoğun ilgi göstererek Merkez Kütüphanemize kayıt oluyor. Tüm kitapseverleri http://www.merkezefendi.bel.tr/kutuphane/ adresinden kütüphanemize kayıt olmaya davet ediyorum” dedi.

Ödüllü Kütüphane

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan ve Sign Of The City Awards’ organizasyonunda ‘En İyi Hizmet Yapıları’ kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane ’de çalışmalarda sona gelindi. Yakında açılması planlanıyor.

İnternet Üzerinden Kayıt

Merkezefendi Belediyesi, kitapseverlerin kütüphanenin tüm imkânlarından yararlanabilmesi için üye kayıtlarının başladığını geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Merkez Kütüphane ‘ye http://www.merkezefendi.bel.tr/kutuphane/ internet adresi üzerinden ilk kayıt olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun ardından yaklaşık 5 bin kişi de online bir şekilde kütüphaneye kaydını yaptırdı.

Merkez Kütüphane’ye ilk kayıt olarak kütüphanenin 1 numaralı üyesi olan Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, “Merkezefendi için, Denizli için çok önemli bir vizyon proje olan Merkez Kütüphane ‘de çalışmalarımızın büyük bir oranını bitirdik. Hizmete girmeden önce üyelik kayıt sistemini oluşturduk. Üyelik kayıt sisteminin açılmasından itibaren vatandaşlarımız yoğun ilgi göstererek Merkez Kütüphanemize kayıt oluyor. Kayıtlarını gerçekleştiren kitapseverlerimiz kütüphanemizin bütün imkânlarından yararlanabilecekler. Tüm kitapseverleri http://www.merkezefendi.bel.tr/kutuphane/ adresinden kütüphanemize kayıt olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.