Merkezefendi Basket Ligde Kalıcı Olmak İstiyor

Merkezefendi Basket Ligde Kalıcı Olmak İstiyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'in Genel Menajeri Evren Yenice, başarılara imza atacak bir takım oluşturacaklarını kaydetti.

A+A-

DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi'ni şampiyon tamamlayıp gelecek sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde yer almaya hak kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'in Genel Menajeri Evren Yenice, başarılara imza atacak bir takım oluşturacaklarını kaydetti.

Yenice, yaptığı yazılı açıklamada, kurulduktan sonra 3 yıl içinde Süper Lig'e yükseldiklerini belirterek, bu başarı hikayesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

Zor bir sezonu şampiyonlukla taçlandırdıklarını dile getiren Yenice, şu ifadeleri kullandı:

"Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz ve başarılara imza atacak bir takım oluşturacağız. İyi bir kadro kurup, lige renk katmayı planlıyoruz. Her bölgeye oyuncu arıyoruz. Kadroda iyi oyuncular var ama bu kadroyu güçlendirmek gerekiyor. Süper Lig, farklı bir kulvar. İnce eleyip sık dokuyacağız. Hata da yapmak istemiyoruz. İnşallah en iyi oyuncuları alıp, takımımıza güç katacak oyuncularla Süper Lig'e iyi giriş yapmak istiyoruz."

Şampiyonluğun Denizli için ne kadar önemli olduğu bildiklerini aktaran Yenice, hedeflerinin kentin ismini uluslararası arenada duyurmak olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.