Merkezefendi Basket Pusulam Kolejiyle Devam Edecek

Merkezefendi Basket Pusulam Kolejiyle Devam Edecek

Bu sezon Türkiye Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Basket, Pusulam Koleji ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı.

A+A-

Temsilcimiz gelecek sezon ligde Pusulam Koleji Merkezefendi Belediyesi olarak mücadele edecek.

Basketbol Gençler Liginde mücadele etmeye hazırlanan Merkezefendi Belediyesi Basket, Pusulam Koleji ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Pusulam Koleji’nde gerçekleştirilen imza törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Yukatel Merkezefendi Basket Başkanı Veli Deveciler, Pusulam Koleji Kurucuları Serkan Deniz ile Emre Taner katıldı.  İmzalanan protokol ile birlikte bu sezon Basketbol Gençler Liginde mücadeleye edecek olan temsilcimizin adı Pusulam Koleji Merkezefendi Belediyesi Basket oldu. 

GENÇLER B GRUBU’NDA YER ALIYOR

Yeni sezonda B Grubu’nda mücadele edecek olan temsilcimiz; Afyon Belediyesi, Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş JK, Darüşşafaka, Gaziantep Basketbol, Pınar Karşıyaka, TED Ankara Kolejliler, Teşvikiye ve  Tofaş ile mücadele edecek.   10 takımlı iki grubun yer alacağı Basketbol Gençler Ligi’nde normal sezon müsabakalarının ardından A ve B Grupları’nda ilk 6 sırayı alan toplam 12 takım, Final Grubu’nu oluşturacak. Final Grubu’nda ilk 8 sırayı alan ekipler, play-off çeyrek finaline kalacak. Burada da rakiplerini geçen takımlar Dörtlü Final’de mücadele etmeye hak kazanacak.

“GENÇ SPORCULARIMIZIN ARKASINDAYIZ”

Sponsorluk anlaşması sonrası açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi de spor ve sporcuya olan desteğimiz her zaman devam edecek. Basketbol branşı da en büyük projelerimizden bir tanesi… Bu yıl Gençler Basketbol Ligi’nde de mücadele edeceğiz ve genç sporcularımızın arkasındayız. Bu kapsamda Pusulam Koleji ile isim sponsorluğu anlaşmamızı gerçekleştirdik. Kendilerine spora ve gençlere verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“DENİZLİ’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Pusulam Koleji Kurucuları Serkan Deniz ile Emre Taner’de, genç takıma sponsor oldukları için çok mutlu olduklarını söylediler ve, “Bir eğitim kurumu olarak spora her zaman destek veriyoruz. Bu yılda Gençler Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan basket takımımıza sponsor olma isteğimiz vardı. Elimizden geleni yapacağız ve genç sporcu arkadaşlarımızın yanında olacağız. Denizli’mize hayırlı olsun “ ifadelerini kullandılar.

“CİDDİ BİR HAZIRLIK YAPTIK”

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket  Başkanı Veli Deveciler ise, Pusulam Koleji’ne teşekkür ederek, “Basketbol Gençler Ligi gelecek nesillerin basketbolu sevmesi açısından çok önemli. İyi bir takım oluşturduk ve ciddi bir hazırlık yaptık. Bu noktada bizlere destek olan Pusulam Koleji’ne de basketbola ve genç sporcularımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.