Merkezefendi Basketbol İlçesi Olacak

Merkezefendi Basketbol İlçesi Olacak

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun 2019-2024 dönemi vizyon projelerinde olan ‘Basketbol Gelişim Merkezi’ özellikle sporseverlerin ve Merkezefendililerin dikkatini çekti.

A+A-

Subaşıoğlu, “Basketbol Gelişim Merkezimizin içerisinde alt yapı eğitim merkezi olacak. Merkezefendi Basketbol ilçesi olacak. Önümüzdeki dönem Denizli Basket takımımızın rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Anadolu Efes, Tofaş olacak” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun açıkladığı projeler ilgiyle karşılandı. Merkezefendililerin ilgi gösterdiği projeler arasında yer alan Basketbol Gelişim Merkezi ile Merkezefendi’nin basketbol ilçesi olması hedefleniyor. Subaşıoğlu, “Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile yürütmekte olduğumuz, Merkezefendimize kazandırılacak olan Basketbol Gelişim Merkezimizin içerisinde, alt yapı eğitim merkezi olacak. Merkezefendi Basketbol ilçesi olacak. Hedefimiz Merkezefendi sınırları içinde 3 bin öğrenciye basket eğitimi vermek” şeklinde konuştu.

“DENİZLİ’DE BASKETBOL YEREL LİGİNİ DE KURACAĞIZ”

Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak basketbolu, Denizli’de kümelendireceğiz. Bunun için U11’den U18’e kadar her kategoride en az 10 kulübü destekleyeceğiz ve bütün bu kulüpleri Merkezefendi Belediyesi’nin çatısı altına alacağız. Denizli’de basketbol yerel ligini de kuracağız. Sporun ve sporcunun daima dostu olan Merkezefendi Belediyesi, üstüne düşen vazifeyi her zaman yapacaktır. 5 yıllık dönem içerisinde birbirinden değerli birçok proje kazandırdık. Amatör spor kulüplerine yardımdan 5’nci sınıf öğrencilerimize bisiklet hediyesine, bisiklet yollarından Selçukbey Spor Eğitim Merkezine kadar geniş bir yelpazede spor alanında hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

“MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET VİTRİNİMİZ OLACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, hedeflerinin basketbolda Merkezefendi İlçesi’ni marka yapmak olduğunu belirterek, “Basketbol Gelişim Merkezi’nde çocuklarımızla ilgili özel okullarımızla birlikte, basketbol eğitim bursu da merkezimin en önemli destekleyici unsurlarından biri olacak. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımımız vitrin olacak. Basketbolda, Merkezefendi altyapı ocağı olacak. Bütün hedefimiz basketbolda ilçemizi marka yapabilmek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımımızı önümüzdeki 5 yıl içerisinde Süper Lig’e çıkaracağız. Denizli Basket takımımızın rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Anadolu Efes, Tofaş olacak. Önümüzdeki süreçte bu büyük takımları kendi evimizde yenmek nasip olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.