Merkezefendi Basket’te Yüzler Gülüyor

Merkezefendi Basket’te Yüzler Gülüyor

Lider PETKİM ile kendi saha ve seyircisinin önünde oynayan ve maçta muhteşem taraftar desteğini de arkasına alan Merkezefendi Belediyesi Basket'te moraller yüksek.

A+A-

PAÜ Arena'da 3500 seyirci ile oynayan Merkezefendi Belediyesi Basket takımın da yüzler gülüyor.

Başkan Doğan’dan Teşekkür

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her zaman yanlarında ve destekçileri olan tüm Denizlili basketbol severlere teşekkür etti. Doğan, "PETKİM ile oynanan maçta atmosfer mükemmeldi. Salona gelerek bizleri destekleyen herkese sonsuz teşekkür ederim. Denizli'de oluşan Basketbol kültürünü çok önemsiyorum" diye konuştu. Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Basket takımı, lider PETKİM maçında takımlarına verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Kulüpten yayınlanan teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

''Merkezefendi Belediyesi- PETĶİM maçında son saniyeye kadar durmadan, bıkmadan, umudunu bir an bile kaybetmeden Merkezefendi Belediyesi Basket Takımına olan inançlarını salona yansıtarak, takımımıza itici güç olan büyük DENİZLİLİ taraftarına teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın maç esnasında gösterdiği performans bir kez daha göstermiştir ki, 'Biz sizlerle daha güçlüyüz" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.