Merkezefendi Belediyesi Korona Önlemlerini Artırdı

Merkezefendi Belediyesi Korona Önlemlerini Artırdı

Merkezefendi Belediyesi tarafından, korona virüsün Türkiye’de görüldüğü günden beri çalışmalar aralıksız devam ediyor.

A+A-

Vaka ve vefat sayısının artması ile beraber çalışma ve önlemlerin artırıldığı ilçede Belediye ilaçlama çalışmalarına bir yenisini daha ilave etti.

Kapalı kamusal alanlarla cadde, sokak ve kaldırım ilaçlaması yapan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan apartman girişleri ve çöp toplama noktalarında da dezenfekte işlemi uygulamasına başladı. Oluşturulan program doğrultusunda apartman girişleri ve çöp toplama noktaları belirli günlerde dezenfekte edilecek.  

Yoğun Çalışma

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yoğun bir şekilde ilaçlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak virüsün yayılmasıyla birlikte bizler de yoğun bir şekilde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Koronavirüs önlemlerimiz kapsamında kapalı kamusal alanlarımızın ardından, ilçemizin cadde, sokak, kaldırım, çöp toplama noktaları ve apartman girişleri gibi açık alanlarında da dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler, bu virüsle mücadele kapsamında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hemşerilerimiz de evlerinden çıkmayarak, uyarıları dikkate alarak mücadele edecek. Hep birlikte başaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.